19 / 04 / 2024

ÇAYKUR kamu işçisi olarak 1365 kişi alıyor! Kadro ve başvuru şartları İŞKUR üzerinden açıklandı!

ÇAYKUR kamu işçisi olarak 1365 kişi alıyor! Kadro ve başvuru şartları İŞKUR üzerinden açıklandı!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 1365 kişilik işçi ve geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımla ilgili tüm detaylar, haberde...



ÇAYKUR, fabrikalarında istihdam etmek üzere 1365 personel alımı yapacağını duyurdu. ÇAYKUR'un personel alımı için başvuruların ne zaman alınacağı ve hangi şartlara sahip olunması gerektiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

ÇAYKUR kamu işçisi olarak 1365 kişi alıyor! Kadro ve başvuru şartları İŞKUR üzerinden açıklandı!

 ÇAYKUR işçi alımı hangi kadrolara yapılacak ve başvurular ne zaman?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), özellikle Karadeniz bölgesinde mevsimlik işçi olarak çalışan vatandaşlar için sevindirici bir duyuru yayımladı. ÇAYKUR, 2023 yılı için mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu.

Mevsimlik işçilerin en çok merak ettiği soru olan hangi kadrolara alım yapılacağı sorusu da bu duyuru ile yanıt buldu. ÇAYKUR, çay hasadı döneminde çalışacak olan işçiler için aşağıdaki kadrolara personel alımı yapacak:

1041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi ve 21 eski hükümlü geçici işçi bulunmaktadır.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) her yıl olduğu gibi bu yıl da çay hasat sezonunda ihtiyaç duyduğu mevsimlik işçileri alacak. Fabrikalardaki iş yükünü karşılamak için yapılacak personel alımıyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de başvuru tarihleri.

ÇAYKUR, fabrikalarında çalışmak isteyen vatandaşlar için 1365 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 29 Mart 2023 Çarşamba günü başlayacağı ve 3 Nisan 2023 Pazartesi günü sona ereceği belirtildi.

Başvuruların Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yapılacağı ve başvuru işlemlerinin tamamlanması gerektiği vurgulandı. ÇAYKUR fabrikalarında çalışmak isteyenlerin bu tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekiyor.

 


Geri Dön