25 / 04 / 2024

Çaykur ve Üniversite Kamu Kurumu 138 kamu personeli alıyor! KPSS şartı yok! İşte ilanın ayrıntıları...

Çaykur ve Üniversite Kamu Kurumu 138 kamu personeli alıyor! KPSS şartı yok! İşte ilanın ayrıntıları...

Çaykur ve Üniverisite Kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın detayları...



BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli 4/B personel alımı yapıyor. Kamu kurumu 11 farklı kontenjanda sözleşmeli 4/B personel alımı ilanını duyurdu. Başvuruda bulunacak olan adayların lise mezunu önlisans mezunu ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi; Büro personeli, Destek personeli, Tekniker, Diğer Sağlık, Diyetisyen, Eczacı, Fizyoterapist, Koruma Güvenlik, Sağlık Teknikeri, Spor Uzmanı, Teknisyen Olmak üzere toplamda 35 personel alımı yapılacak.

Kamupersonelialimcom'da yer alan habere göre; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki kontenjan eksikliğini gidermek için 11 farklı kontenjanlardan 35 personel alımı yapacak olup başvuru sırasında herhangi bir ikamet istenilmeyecek ve 2020 Yılında KPSS sınavına girmiş olması ile KPSS B gurubu puan türleri dikkate alınacak olup eczacılık için başvuruda bulunmak isteyenlerden KPSS şartı aranmayacak.


Geri Dön