26 / 04 / 2024

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söylüyor...



Ankara’nın en nezih semti olarak gösterilen Çayyolu’nda, konut alıcıları diğer semt sakinlerine göre kaliteye daha fazla önem veriyor.

20 yılı aşkın inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söyledi.

Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirdikleri son projeleri Koordinat Çayyolu’nu kurgularken, çıkış noktalarının bu saptama olduğunu dile getiren Osman Cem Çankaya “Çayyolu, şu an Ankara’nın en nezih semti, bu nedenle projeyi insan-çevre ilişkisi üzerine kurguladık ve mimari detaylardan, kullanılan malzemeye her detayı çevre halkının istekleri doğrultusunda ele aldık. Çıkış noktamız ‘Çayyolu’nda kaliteli olan, çevreye duyarlı yaklaşan kazanacak’ olunca, Koordinat Çayyolu beklediğimiz talebi gördü.” dedi.

Ne evden, ne de çevreden ödün vermeyen Çayyolu sakinine konut üretilirken özel bazı dinamiklerin olduğunu vurgulayan Osman Cem Çankaya şöyle devam etti: 

“Geniş bölümü beyaz yakalılardan oluşan Çayyolu sakinlerinin, zaman kaybetmeye tahammülü yok. Sosyal yaşamlarına da önem veren Çayyolu sakinleri ihtiyaçlarını zaman kaybetmeden gidermek istiyor. Sporunu yaşadığı site içerisinde yapıp hemen AVM’ye ya da kursa gidebilmek istiyor. Bölgede hayata geçirdiğimiz Koordinat Çayyolu projesi, tam da bu nedenle büyük ilgi görüyor. Koordinat, yoga-pilates-spinning odalarından, saunasına; 14 adet daire tipinden, Başkent’in en kaliteli AVM’lerine ve en önemli yollarından Eskişehir yoluna yakınlığıyla da Çayyolu sakinlerinin aradığı tüm özelliklere sahip. Böyle bir projeyi hayata geçiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”
 


Geri Dön