25 / 04 / 2024

Çedaş'tan imar barışından yararlananlara abonelik kolaylığı!

Çedaş'tan imar barışından yararlananlara abonelik kolaylığı!

Sivas, Tokat ve Yozgat'ta, Yapı Kayıt Belgesi alan elektrik tüketicilerinin CK Enerji Çamlıbel Elektrik ile perakende satış sözleşmesi yaparak elektrik aboneliği işlemlerini gerçekleştirebilecekleri dile getirdi. 



İmar Barışı olarak açıklanan, imar ve iskân sorunu olan binalara Yapı Kayıt Belgesi verilmesini içeren düzenleme Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yeni tebliğ çerçevesinde Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde Yapı Kayıt Belgesi alan elektrik tüketicileri CK Enerji Çamlıbel Elektrik ile perakende satış sözleşmesi yaparak elektrik aboneliği işlemleri yapılabilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı 'Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar' başlıklı tebliğin Resmî Gazete'de yayımlanması ile birlikte kamuoyunda İmar Barışı olarak ifade edilen süreç başlamış oldu. 

Yeni düzenleme ile imar ve iskân sorunu olan binalara Yapı Kayıt Belgesi verilerek su, elektrik ve doğalgaz bağlanmasına olanak tanındı. Hizmetlerinin odağına yüksek müşteri memnuniyetini koyan CK Enerji Çamlıbel Elektrik de yeni tebliğde belirlenen şartlar çerçevesinde Sivas, Tokat ve Yozgat da Yapı Kayıt Belgesi alan elektrik tüketicilerinin abonelik işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.


Geri Dön