27 / 04 / 2024

Celaloğlu Kaya City fiyat listesi!

Celaloğlu Kaya City fiyat listesi!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Teslimlerinin 2014 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Celaloğlu Kaya City fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...



6 bloktan meydana gelen  Celaloğlu  Kaya City  fiyat listesi bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim.  Celaloğlu  Kaya City nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Başakşehir Kayaşehir cevabı veriliyor.


Celaloğlu Kaya City fiyat listesi!


Celaloğlu projesi olarak inşa edilen Başakşehir Kaya City Residence örnek daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Başakşehir Kaya City Residence resimleri için projenin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Celaloğlu Kaya City fiyat listesi!

15 bin 600 metrekare alan üzerinde konumlanan Celaloğlu Kaya City ulaşım adresi şu şekilde; Kayaşehir Başakşehir/İstanbul. Teslimlerin Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Celaloğlu Kaya City fiyat listesi kapsamında fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.


Celaloğlu Kaya City fiyat listesi!


Celaloğlu Kaya City fiyat listesi kapsamında; 2+1'ler 250 bin TL ile 260 bin TL, 3+1'ler 295 bin TL ile 335 bin TL, 4+1'ler 355 bin TL ile 375 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Celaloğlu Kaya City resimleri haberimizde mevcut.


Açık-kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yoga ve pilates stüdyosu, Türk hamamı, fitness salonu, 24 saat güvenlik, sauna gibi sosyal olanakların yer aldığı Celaloğlu Kaya City fiyat maksimum 375 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Başakşehir Kaya City Residence vaziyet planı


Celaloğlu Kaya City fiyat listesi!


Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi: www.kayacity.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön