29 / 03 / 2024

Cellini Ogawa, en baba koltuk! Yüzde 20 indirimle!

 Cellini Ogawa, en baba koltuk! Yüzde 20 indirimle!

Modern çizgisi, kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle sektörün öncülüğünü üstlenen Cellini, babasına rahatlık hediye etmek isteyenleri mağazalarına bekliyor



Masaj koltuğunun Türkiye’deki lider markası Cellini, babalar günü için %20 indirim uyguladığı Ogawa masaj koltuğu ile babalar gününün keyfini çıkarmak isteyen babalara konforlu bir Pazar keyfi vaat ediyor. 


Keyfine Düşkün Babalar İçin ÇİN, THAI, JAPON MASAJI …


Kişiye özel masaj imkanı sunan OGAWA, Streching teknolojisiyle ayak bölümünü sıkıştırıp aşağı doğru çekerken, sırt kısmını da geriye doğru yatırarak tam bir esnetme, gerdirme sağlar. OGAWA koltuğu sayesinde Çin, Thai ve Japon masaj tekniklerini uygulayarak Uzakdoğu’yu evinizde hissedeceksiniz. Okyanus Mavisi, Kahverengi, Koyu Gri renkleri bulunan koltuk 3D (3 Boyutlu) masajda en etkili masaj deneyimini sunmaya hazırlanıyor.

Vücut tanıma özelliği sayesinde otomatik olarak oturan kişinin vücuduna uyum sağlar 


Yaş grubu özelliği ile bedenen ister genç ister yaşlı olun OGAWA masaj koltuğu size uyum sağlayacak. 


Footrest özelliği güçlü hava yastıkları ve hassas refleksoloji masajıyla ayağınızı yerden keser. Omuz seviyesinde bulunan yan hava yastıkları sayesinde omuzları sararak masaj imkanı sağlar. Ayak kısmı oturan kişinin boyuna göre otomatik olarak ayarlanır. Arka yan hava yastıkları sayesinde böbreklerden de sarıp sağa sola çevirerek esnetme yapar. U Şeklindeki kol masajı sayesinde bileklerden pazılara kadar eşsiz bir masaj deneyimi sunar.


Cellini OGAWA’da bulunan Zero Gravity-0 Yerçekimi özelliği sayesinde ağırlığınızdan kurtulur masajı tam anlamıyla deneyimlersiniz. Fonksiyonel kumandası, titreşimli vibrasyon masajı ile kendinizi bir masörün uzmanlığına bırakmaya hazır olun.


Ürün Fiyatı: 7,000 TL


www.yatakkeyfi.net 

www.masajkoltugu.com 



Geri Dön