19 / 04 / 2024

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Cem Yılmaz Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Zekeriyaköy'deki villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Evde kiracı olan futbolcu Gael Clichy, Yılmaz'a her ay 50 bin lira kira ödüyor.



Ünlü komedyen ve vergi rekortmeni Cem Yılmaz, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Sinema ve televizyon dünyasının ünlü ismi 2012 yılında da Zekeriyaköy’ün en lüks sitesi Ormanada’dan bir villa satın almıştı. Yılmaz lüks villayı satmaya karar verdi. 

Cem Yılmaz Zekeriyaköy deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

DAHA ÖNCE DE SATMAK İSTEDİ 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Yılmaz’ın evi, Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün inşa ettiği sitenin en büyük villası oldu. 1 dönümlük arazi içerisinde, 700 metrekarelik kullanım alanı sunan villada 6 oda ve 1 salon yer alıyor. Ünlü komedyen, villayı yatırım için henüz yapımı sürerken satın almış, teslim edilir edilmez de satmaya karar vermişti. Villa uzun zamandır satılmayınca, Yılmaz, kiralamaya karar verdi.

KİRASI 50 BİN LİRA 

Ünlü isim, lüks ayrıcalıklarla donanan villasını geçtiğimiz günlerde 2 milyon dolara yeniden satışa çıkarmıştı. Villayı satın alması planlanan kişinin kiracı arama derdi de olmayacak; çünkü evde halihazırda kiracı bulunuyor.

Cem Yılmaz Zekeriyaköy deki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Başakşehir’de top koşturan Gael Clichy, Cem Yılmaz’a her ay 50 bin lira kira ödüyor. Aynı zamanda Fransa Milli Takımı’nın sol beki olan futbolcu, eşi Charlene Suric ve iki çocuğuyla Cem Yılmaz’ın villasında, şehrin kaosundan uzakta sakin bir yaşamaya devam ediyor.


Geri Dön