27 / 04 / 2024

Çengelköy Delta Konakları'nda inşaat tam gaz!

Çengelköy Delta Konakları'nda inşaat tam gaz!

Delta Proje A.Ş ve Ortakları 35 villadan oluşan Çengelköy Delta Konakları’nın yapımına başladı



Tekstil sektörünün ardında Ataköy 6. Kısımda Ataköy Konakları’nı yaparak girdiği inşaat sektörünü seven ve bu alanda gelecek gören Delta Proje A.Ş ve Ortakları şimdi de Boğaz’ın en lüks konutlarından birini yapmaya hazırlanıyor. İstanbul’un Anadolu yakasında Çengelköy’de yapımına başlanan projenin adı da Çengelköy Delta Konakları olacak. Delta Proje A.Ş ve Ortakları ayrıca Zeytinburnu’nda bulunan arazileri üzerinde de otel, alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan karma bir proje hayata geçirecek.

İstanbul’un en lüks projelerinden birini Çengelköy’de inşa edeceklerini söyleyen Delta Proje A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Delibalta, “35 tane villa olacak. Gerek kullanılan malzeme gerekse inşaat kalitesi açısından çok üst bir proje yapıyoruz. Bir kere konumu çok mükemmel. Deniz resmen ayaklarınızın altında” dedi. Burasının İstanbul’un boğazdaki son parseli olduğunu söyleyen Delibalta, satışlara da önümüzdeki günlerde başlayacaklarını açıkladı.
 
Perakendeyi sevdi
 
Ataköy Plus Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile adım attıkları perakende sektöründeki yerlerini yine geçtiğimizde günlerde Gürcistan sınırında faaliyete geçirdikleri İstanbul Bazaar Alışveriş Merkezi ile sağlamlaştırdıklarını ifade eden Delibalta, “Perakende yatırımlarından son derece memnunuz. Ataköy Plus, Türkiye’de kapı giriş sayısının fişe döndüğü en yüksek alışveriş merkezlerinden biri. Ayda 400 bin kişi alışveriş merkezini ziyaret ediyor. Bunların yüzde 85’i alışveriş yapıyor. Kuru kalabalık yok yani. Yine İstanbul Bazaar sayesinde sınırda uzun kuyruklar oluştu. Yeni alışveriş merkezleri için yer bakıyoruz” diye konuştu.

Ciddi bir arazi stokları olduğunu belirten Delibalta, Zeytinburnu’nda bulunan yerlerine de otel, alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan karma bir proje inşa edeceklerini ancak bunun için bir süre daha beklemeyi tercih ettiklerini açıkladı. 
 
Beymen Brasserie açılacak
 
Delta Proje A.Ş. ve Ortakları tarafından 110 milyon avroya inşa edilen ve geçtiğimiz nisan ayında kapılarını açan Ataköy Plus Alışveriş Merkezi, yeme içme alanları ve mağazalarıyla kısa sürede İstanbul’un yeni buluşma noktası oldu. 140 mağazasının tamamın dolu olduğu merkezde en iyi ciroyu Marks&Spencer ve Beymen’in yaptığı açıklandı. Hatta Beymen’in gördüğü ilgi karşısında yeme-içme mekanı Brasserie’yi de burada faaliyete geçireceği belirtildi. 

Delta Konakları'nın son halleri için tıklayın
 


Geri Dön