25 / 04 / 2024

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 daire satışa sunuldu.



Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 adet kat irtifaklı dairenin doğrudan satışı başladı.

Üsküdar Belediyesi'nde yer alan habere göre, Müracaatlar Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne yapılacak.

Geçici teminat miktarı her bir bağımsız bölüm için 10 bin TL (Onbintürklirası) olup, teslim süresi konutların sözleşme tarihinden itibaren 18 ay içinde teknik şartnamesine uygun olarak tamamlanarak oturulabilir şekilde alıcılara teslimi planlandı. 

Satış bedelinin peşin ödenmesi halinde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak olup, yüzde ellisinin peşin ödenmesi koşuluyla kalan tutar 24 aya kadar vadelendirilecek.

Vadeli satışlarda vade farkı oranı yıllık yüzde 9’dur.

Satışı yapılacak konutlar banka kredisine uygun olup konut kredisi ve diğer finansman imkanlarından faydalanılabilir.

Çengelköy Erguvan Evleri Projesindeki örnek daire Üsküdar İlçesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi, Namazgah Caddesi, No:30 adresinde görülebilir.

Aynı adreste yer alan  satış ofisinden veya Üsküdar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabilir. 

Müracat Adres : Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No:35 Üsküdar/İSTANBUL

Üsküdar Çengelköy Erguvan Evleri projesinde yer alan konutların peşin fiyatları 516 bin 662 TL'den başlıyor, 1 milyon 29 bin 973 TL'ye kadar yükseliyor. 


Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön