26 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri daire fiyatları!

Çengelköy Park Evleri daire fiyatları!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri daire fiyatları 266 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Çengelköy Park Evleri projesinde 86 adet villa ve 83 adet rezidans daire yer alıyor...




Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından yükselen Çengelköy Park Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri daire fiyatları bilgisine geçmeden önce Çengelköy Park Evleri'nden bahsedelim.


Çengelköy Park Evleri projesi 65 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 86 adet villanın yer aldığı Çengelköy Park Evleri projesinde 83 adet rezidans daire bulunuyor. Çengelköy Park Evleri'nde 11 adet dükkan mevcut.


Çengelköy Park Evleri daire fiyatları 266 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Çengelköy Park villa fiyatları ise 1 milyon 600 bin dolardan başlayarak, 2 milyon 900 bin dolara kadar yükseliyor.


Çengelköy Park Evleri projesinde fitness center, sauna, buhar banyosu, yürüyüş yolları, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Çengelköy Park Evleri satış ofisi ile 0216 444 2 866 numaralı telefondan iletişime geçiliyor. Temeli önümüzdeki Ağustos ayında atılacak olan Çengelköy Park Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. 


Çengelköy Park Evleri daire fiyatları maksimum 1 milyon 214 bin doları buluyor. Çengelköy Park Evleri ödeme koşulları dahilinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılabiliyor. 


Çengelköy Park Evleri projesinde rezidans dairelerin büyüklükleri 84 metrekare ile 348 metrekare arasında değişirken, villalar 400 metrekare ile 595 metrekare aralığında tasarlandı.


Çengelköy Park Evleri nerede?

Çengelköy Park Evleri adres : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak  Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Çengelköy Park Evleri iletişim

Telefon : 0216 444 2 866 

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön