27 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabın ile birlikte detaylı proje bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Anadolu Yakası'nın Boğaz'a nazır bir yamacında eşsiz manzarası ile İstanbul'un tüm güzelliğini sunuyor...




Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?


Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Çengelköy Park Evleri, Anadolu Yakası'nda İstanbul Boğazı'na hakim bir yamaçta Çengelköy'de yükseliyor. Çengelköy Park Evleri 65 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabından önce projenin özellikleri hakkında bilgi vermek istiyorum.


60 milyon dolarlık yatırım bedeliyle inşa edilen Çengelköy Park Evleri'nde 86 adet villa ve 73 adet rezidans daire bulunuyor. Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat'ın Çengelköy Park Evleri'nde otopark, fitness salonu, açık kapalı spor alanları, kapalı havuzlar, spor alanları ve oyun alanları gibi sosyal donatılar alıcılarını bekliyor.



 Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?



Çengelköy Park Evleri fiyat!


Çengelköy Park Evleri'ndeki büyüklüğü 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen villaların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor. 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlanan villaların fiyatları da 1,5 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arasında değişiyor. Çengelköy Park Evleri'ndeki rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Rezidans daireler ise 1+1 ile 5+1 arasında değişen büyüklüklerden oluşuyor.


Çengelköy Park Evleri ne zaman teslim?


3 bin 400 metrekare ticari ünitenin yer aldığı Çengelköy Park Evleri Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km, Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Atatürk Havalimanı'na 27.5 km mesafede bulunuyor. Çengelköy Park Evleri'nde konutların anahtar teslimi için 24 ay sonrası planlanıyor.


Çengelköy Park Evleri satış ofisi!

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul

Türkiye


Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com




projeye sor



Geri Dön