29 / 03 / 2024

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Güneşli  Nurol Park  Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje  Nurol GYO  imzası taşıyor. 


Nurol Park Rezidans'ta vade farksız, faizsiz 50 ay vade imkanı sağlanıyor. 9 blok halinde yükselen proje 55 bin metrekarelik arsa üzerinde yayılıyor. 


Nurol Park Bağcılar'da 836 towers daire, 544 rezidans daire, ofis ve 84 loft daire bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçiriliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Basın Ekspres Nurol Park'ta fiyatlar hakkında bilgi almak için 444 6496 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Açık hava dinlenme alanları, restoran, spor tesisleri, güneşlenme terasları, kapalı yüzme havuzu, sokak cafeleri ve alışveriş alanları, avlu ve teraslar gibi sosyal olanaklar sunan Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. 


Basın Ekspres Nurol Park adres: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Nurol Park Güneşli satış ofisi

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön