28 / 03 / 2024

Nurol Park Basın Ekspres fiyat

Nurol Park Basın Ekspres fiyat

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.Nurol Park Basın Ekspres satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar? 

Nurol Park E Blok kapsamında 87 adet, K Blok'ta ise 2 adet bağımsız bölümün 2022 değeri açıklandı. Peki Nurol Park projesindeki 89 gayrimenkulün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

Nurol Park'ın ticaret bölümleri için 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin E bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Nurol Park J Ofis Bloğu 6.5 milyon dolara satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nurol Park J Ofis Bloğu'nun 14 adet bağımsız bölümü satıldı. 6 milyon 500 bin TL'lik satış 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleşti.

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

Nurol Park 2017 ödeme kampanyası!

Nurol Park Evleri İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. Nurol Park ödeme kampanyası kapsamında 0,36 faiz oranıyla 60 ay, 0,63 faiz oranıyla ise 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor...

Nurol Park Güneşli Konutları 2017 fiyat bilgisi!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Nurol Park Evleri 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü!

Nurol Park'ta N-Light Nurol Işık Çözümü ile gün ışığı iç mekanlara maksimum düzeyde taşınıyor. Nurol Park'ta daire fiyatları 615 bin TL'den başlıyor...

Nurol Park Basın Ekspres güncel fiyat!

Nurol Park Evleri, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde Nurol GYO tarafından hayata geçirildi. Projede cazip ödeme fırsatları sizleri bekliyor...

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol Park Basın Ekspres konut fiyatları!

Nurol Park Basın Ekspres konut fiyatları 562 bin TL'den başlıyor. Nurol Park projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Nurol Park Basın Ekspres fiyat Haberi

Nurol Park Basın Ekspres fiyat

"Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan proje Nurol GYO imzası taşıyor. 


Nurol Park Rezidans'ta vade farksız, faizsiz 50 ay vade imkanı sağlanıyor. 9 blok halinde yükselen proje 55 bin metrekarelik arsa üzerinde yayılıyor. 


Nurol Park Bağcılar'da 836 towers daire, 544 rezidans daire, ofis ve 84 loft daire bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçiriliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Basın Ekspres Nurol Park'ta fiyatlar hakkında bilgi almak için 444 6496 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Açık hava dinlenme alanları, restoran, spor tesisleri, güneşlenme terasları, kapalı yüzme...