25 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri satılık daireler! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans!

Çengelköy Park Evleri satılık daireler! Metrekaresi 3 bin dolara rezidans!

Firma: Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt

Proje: Çengelköy Park Evleri

Çengelköy Park Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolar olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar projesinde villaların metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor...




Çengelköy Park Evleri projesi Selimoğlu Group ve Demirland Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Çengelköy Park Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Üsküdar'a bağlı Çengelköy'de inşa ediliyor.


Çengelköy Park Evleri satılık daireler ile ilgili bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Çengelköy Park Evleri projesinde rezidans, villa ve dükkanlar yer alıyor. Çengelköy Park Evleri projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Çengelköy Park Evleri projesi 86 villa, 73 rezidans daire ve 11 dükkandan meydana geliyor. Çengelköy Park Evleri satılık dairelerin metrekaresi 3 bin dolardan, villaların metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor.


Çengelköy Park Evleri projesinde villaların büyüklükleri 400 metrekare ile 600 metrekare arasında, rezidans dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Çengelköy Park Evleri'nde banka kredisi kullanılıyor.


Çengelköy Park Evleri satılık daireler 1+1'den 5+1'e kadar tasarlandı. Çengelköy Park Evleri projesinde 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler bulunuyor. Çengelköy Park Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Üsküdar Çengelköy Park Evleri nerede?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri adres : Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul



Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com


projeye sor



Geri Dön