19 / 04 / 2024

Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı!

Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı!

Firma: Demirland - Selimoğlu Group

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nin satış süreci hızla ilerliyor.Çengelköy Park Evleri’nde rezidansların yüzde 70’i satıldı.



Çengelköy’ün sırtlarından sunduğu Boğaz manzarasının yanı sıra; farklı peyzaj dokusu, göletleri, sosyal olanakları, ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken Çengelköy Park Evleri’nde 73 adet daireden oluşan rezidans bölümünün yüzde 80’inin satışı tamamlandı. 65 bin metrekare alanda, sokakları, dükkânları ve hatta komşularıyla bir mahalle konseptini yaşatan Çengelköy Park Evleri’nin rezidans bölümünde 1+1, 2+1, 3+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks ve ve 5+1 dubleks olmak üzere 7 farklı daire alternatifi bulunuyor. Rezidans bölümünün kalan yüzde 30’luk kısmını temsil eden 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks’lerin satışları hızla devam ediyor.

 

İstanbul’un tarihi Boğaziçi semti olan Çengelköy’de şehir gürültüsünden uzak konumuyla dikkat çeken Çengelköy Park Evleri’nde, ev almak isteyenleri bir evden fazlası bekliyor. 65 bin metrekare alanda 216 konuttan oluşan projenin rezidans bölümünde, satışın devam ettiği 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks’lerin büyüklükleri 134 metrekare’den başlayıp 440 metrekare’ye kadar çıkıyor.

 

Hem yatırımcılar hem de oturmak isteyenler alıyor

Çengelköy Park Evleri’ni “Çengelköy’ün en büyük projesi” olarak tanımlayan Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, rezidans’ların gerek konumu gerekse de sunduğu daire alternatifleriyle hem yatırımcılar hem de oturum amaçlı almak isteyenler tarafından talep gördüğünü söyledi.



Geri Dön