26 / 04 / 2024

Çengelköy'de Mesa Evleri'nde 665 bin TL'ye!

Çengelköy'de Mesa Evleri'nde 665 bin TL'ye!

Fiyatların 665 bin TL’den başlayarak 2 milyon 25 bin TL’ye kadar yükseldiği Çengelköy'de Mesa Evleri'nde teslimler Mayıs 2011'de başlayacak. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor



İstanbul'un merkezine neredeyse tamamı yeşile ayrılmış 100 bin metrekarelik bir alanda hayata geçen Çengelköy'de Mesa Evleri, 3 katlı 46 bloktan meydana geliyor. 6 farklı tipteki bloklarda 80 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen 298 adet konut yer alıyor.  

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Çengelköy Mesa Evleri’nin temeli 2008 yılının Kasım ayında atılmıştı. Projede konut teslimleri ise 2011 yılının Mayıs ayında yapılacak.

18 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Çengelköy’de Mesa’da kapalı-açık yüzme havuzu, fitness, çocuk kulübü, squash,çok amaçlı salon, 1 adet basketbol, 1 adet voleybol sahası,1 adet tenis kortu,çocuk oyun alanları,yürüme yolları,dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri yer alıyor.

Çengelköy Mesa’da konutların fiyatı 665 bin TL’den başlıyor ve 2 milyon 25 bin TL’ye kadar yükseliyor. Firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinatla 12 aya kadar yüzde 1.25 faiz oranıyla vade yapıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinatla tüm bankalardan 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim yapılıyor.

--

İstanbul’un merkezinde %80'i yeşile ayrılan 100.000m2'lik özel bir alanda yeralan Çengelköy'de Mesa, Çengelköy’ün sıcaklığını yansıtan üçer katlı 46 bloktan oluşuyor. 6 Farklı tipteki bloklarda,  1 oda, 2 oda,  4 oda, 5 oda-salon seçenekleri ile brüt alanları 78m2 ile 285m2 arasında değişen toplam 298 adet daire bulunuyor. 

Çengelköy'de Mesa’da araç trafiğinin tamamı, arsa çevresindeki tali yollardan giriş-çıkış alınarak yer altında çözülüyor. Yer üstünde ise, blokların çevresi boyunca uzanan yaya yolları, sadece acil durumlarda araç trafiğine açılıyor.

Bodrum katta, blokları birbirine bağlayan kapalı otopark yer alıyor ve buradan blokların merdiven kovalarına direkt ulaşım sağlanabiliyor. Kapalı otoparkta daire büyüklüklerine göre, ev sahiplerine birer, ikişer ve üçer otoluk garaj eklenti olarak veriliyor. Ayrıca bodrum katlarda, her daireye eklenti olarak verilen birer adet depo yeralıyor.

Mesa, her projesinde koruduğu standartları ve düşünülmüş detaylarını Çengelköy'de de tüm incelikleri ile sürdürüyor. Çengelköy'de Mesa, 1300m2'lik sosyal merkezinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk kulübü, squash ve çok amaçlı salonu ile yaşamın hızını kesecek aktivitelerinize yer ayırıyor. 

Bunların dışında toplam 80.000m2'lik yeşil alanda peyzaj projesine uygun olarak, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, çeşitli çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri de Çengelköy'de Mesa sakinlerine temiz ve derin bir nefes aldırıyor.

Çengelköy'de Mesa; İstanbul'un güzelliklerini sakladığı Çengelköy'de, İstanbul'dan vazgeçmek istemeyenlere, şimdiki zamanda, geçmiş zamanların güzelliklerini yaşatıyor.



0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön