20 / 04 / 2024

Çengelköy'de Mesa'da 504 bin TL'ye!

Çengelköy'de Mesa'da 504 bin TL'ye!

Çengelköy'de Mesa'da alanları 60 ile 245 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 504 bin TL'den başlıyor



Çengelköyde Mesa projesi, öncelikle lokasyon itibariyle dikkat çekiyor. Şehrin kenarında ya da şehre yakın değil, şehrin tam merkezinde, şehir içi yaşama kolaylıkla ulaşılabilinecek bölgede inşa edilen projede aynı zamanda site alanı içerisinde ve çevresinde, sakin ve dinlendirici bir ortam sağlanmış durumda. 

Sitenin, yüzde 82'sinin yeşil alana terk edilmiş 100 dönüm bir arazi içerisinde, az katlı binalardan oluşuyor olması da kalite standardını yükseltiyor. 

Otoparkların yer altına taşınması, dolayısıyla açık alanda araç trafiğine yer verilmeyerek, yürüyüş parkurları, çocuk oyun ve dinlenme alanları ve bitkilendirmeye bırakılması daha konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.

Projenin kurulduğu alan, boğaza yakınlığı, temiz havası ve şehrin birçok yerinden ziyaret edilen Beylerbeyi - Çengelköy - Kanlıca sahil kesimine kolaylıkla ulaşılabilmesi sebebiyle de öne geçiyor.

Mesa' nın standart inşaat kalitesi, iç mekanlarda kullanılan 1. sınıf malzemelerle birleştiğinde, projeyi lüks konut çizgisine taşıyor. Daire içinde kullanılan banyo ve mutfak dolapları, zemin döşemeleri ve diğer imalatlar, gerek dekoratif detaylar, gerekse kalitesiyle standardın üstüne çıkıyor. Modern yaşamın gerektirdiği başta iletişim olmak üzere tüm altyapı imkanları da Çengelköyde Mesa projesinin standartları arasında yer alıyor. 
 
Çengelköy'de Mesa'da alanları 60 ile 245 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 504 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 785 bin TL'ye kadar yükseliyor. Çengelköy'de 100 bin metrekarelik alana kurulan projenin toplam inşaat alanı 18 bin metrekare. Projede 3'er katlı 46 blokta toplam 298 konut bulunuyor.

0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com


 


Geri Dön