19 / 04 / 2024

çengelköy'de Mesa'da 700 bin TL'ye!

çengelköy'de Mesa'da 700 bin TL'ye!

çengelköy"de Mesa projesinde güncel konut fiyatları 700 bin TL"den başlıyor, 2 milyon 50 bin TL"ye kadar yükseliyor. Projede yaşam 2011 yılının Nisan ayında başlayacak¦



Mesa çengelköy Evleri"nin inşaatı 2008 yılının Kasım ayında başladı. Teslimler 2011 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Üsküdar çengelköy"de toplam 100 dönüm arsaya kurulan çengelköy"de Mesa"nın inşaat alanı ise 18 bin metrekare. çengelköy'de Mesa, çengelköy"ün sıcaklığını yansıtan üçer katlı 46 bloktan oluşuyor. 6 Farklı tipteki bloklarda,   1 oda, 2 oda,4 oda, 5 oda-salon seçenekler bulunuyor.

çengelköy"de Mesa projesi Mesa Mesken Sanayii A.şž tarafından hayata geçiriliyor. çengelköy"de Mesa"da satışta olan konutların alanları 68 ile 245 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları 700 bin TL"den başlıyor, 2 milyon 50 TL"ye kadar yükseliyor. Firma 12 aya kadar vade uyguluyor. Müşteriler dilerlerse bankalardan güncel faiz oranlarıyla da kredi kullanabiliyor.

çengelköy"de Mesa"da kapalı-açık yüzme havuzu,fitness, çocuk kulübü, squash,çok amaçlı salon, 1 adet basketbol, 1 adet voleybol sahası,1 adet tenis kortu,çocuk oyun alanları,yürüme yolları,dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri bulunuyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 3 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 4 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Yaklaşık yüzde 80"i yeşil alana ayrılmış olan çengelköy"de Mesa bölgenin dokusuna uyumlu şekilde inşa ediliyor. çengelköy"de Mesa"ya Bahçelievler Sağlık Ocağı 100 metre, Beylerbeyi Sağlık Ocağı 4 kilometre, Boğaziçi Tıp Merkezi 1 kilometre, Özel çengelköy Ülkü Hastanesi 1 kilometre mesafede bulunuyor. Projeye en yakın alışveriş merkezi olan Nato Yolu Maxi Alışveriş Merkezi 1.5 kilometre, Capitol Alışveriş Merkezi 1.3 kilometre uzaklıkta.

Bodrum katta, blokları birbirine bağlayan kapalı otopark yer alıyor ve buradan blokların merdiven kovalarına direkt ulaşım sağlanabiliyor. Kapalı otoparkta daire büyüklüklerine göre, ev sahiplerine birer, ikişer ve üçer otoluk garaj eklenti olarak veriliyor. Ayrıca bodrum katlarda, her daireye eklenti olarak verilen birer adet depo yeralıyor.

0216 460 29 67 / 68

www.mesacengelkoyde.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön