27 / 04 / 2024

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Cenk Tosun'un Liverpool'daki şatosu bile hazır!

Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu belirtildi.



 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun’un Everton’a transferinde sıkı pazarlıklarına devam ediyor. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, üç gün önce bu transfer için İstanbul’a gelen Everton yetkilileri dün İngiltere’ye geri döndü. İki gün devam eden pazarlıklar sonunda Ada ekibinin 28 milyon avro tutan bonservis bedelinde uzlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Fakat Afrika’da tatilde olan Başkan Orman’ın telekonferansla katıldığı pazarlıklarda, ücretin yarısının da peşin olarak ödenmesinde ısrarcı olduğu belirtildi. Beşiktaş yönetimine Cenk transferi ile ilgili tüm tekliflerini sunan Everton Futbol Direktörü Steve Walsh’ın, Orman’ın şartlarını kendi yönetimine ileteceği ve iki tarafında önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacağı sızan bilgiler arasında.

 

Cenk Tosun un Liverpool daki şatosu bile hazır!

Şatosu hazır


Everton'a transfer olması beklenen Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun'un Liverpool şehrinde kalacağı evin belli olduğu iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Everton, futbol sahası, yüzme havuzu ve fitness salonu da bulunan evi Cenk Tosun'a tahsis edecek. Everton aylık kirasının 6 bin sterlin olduğu iddia edilen evi daha önce de yeni transfer ettiği oyunculara kiralamıştı.


Geri Dön