26 / 04 / 2024

CEPTETEB’lilere online alışverişlerde iade promosyonu!

CEPTETEB’lilere online alışverişlerde iade promosyonu!

CEPTETEB yeni müşterilerine Banka Kartı ile yapacakları online alışverişlerinden her ay 50 Türk Lirası, 6 ay boyunca toplamda 300 Türk Lirası’na varan nakit iadesi yapacak. Ayrıca İnternet Şubesin’den alınabilen özel davet koduyla 1 arkadaşını CEPTETEB’li yapana, 1 yıl Hediye BluTV üyeliği.



CEPTETEB Banka Kartıyla yapılacak online alışverişlerinde müşterilerine her ay 50 TL, 6 ay boyunca da toplamda 300 TL’ye varan nakit iadesi imkanı sunuyor.

Üstelik CEPTETEB Banka Kartı ile yapılan harcamalarından nakit iade kazanırken, CEPTETEB Mobil Uygulaması ve İnternet Şubesin’den alınabilecek kişiye özel davet koduyla 1 arkadaşını CEPTETEB’li yapanlara, 1 yıl Hediye BluTV üyeliği verilecek.

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Bankadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya katılmak için 1 Temmuz ve 31 Aralık 2022 tarihleri arasında CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan görüntülü görüşme yaparak ya da http://www.cepteteb.com.tr’de bulunan Müşteri Ol formu aracılığıyla ilk kez CEPTETEB’li olman ve hesap açılışının ardından CEPTETEB Banka Kartı sahibi olman gerekiyor.

300 TL İADE NASIL KAZANIRIM?

CEPTETEB Vadesiz Hesabına bağlı CEPTETEB Banka Kartı ile aylık toplamda bin TL ve üzeri harcama yapman gerekli. Aylık harcama koşulunu sağlaman durumunda, toplam harcama tutarın içerisindeki toplam online alışveriş tutarının yüzde 5’i kadar nakit iade almaya hak kazanırsın. Aylık 50 lira, 6 ay boyunca toplamda ise 300 liraya varan nakit iade kazanabilirsin.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön