26 / 04 / 2024

Çeşme Jardin Eden projesi Haziran 2017'de teslim!

Çeşme Jardin Eden projesi Haziran 2017'de teslim!

Projede gerçekleştirilen ilk etabın 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Jardin Eden projesinde ilk etap 44 villa ve 3 konaktan oluşuyor.



Çeşme'de Pana yapı tarafından hayata geçirilen Jardin Eden projesinde geri sayım başladı. 150 milyon TL'lik yatırımla inşa eilen Jardin Eden 124 bin metrekare arsa alanı üzerinde gerçekleştiriliyor. Proje farklı tipte 118 villa, 6 ayrı konak ve 60 rezidanstan oluşuyor. Ilıca ve Alaçatı'ya 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Jardin Eden Çeşme'nin en büyük projesi olarak lanse ediliyor. Projede gerçekleştirilen ilk etabın 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Jardin Eden projesinde ilk etap 44 villa ve 3 konaktan oluşuyor. Projede fiyatlar 1 milyon 652 bin TL'den başlıyor. Jardin Eden projesinde özel havuzlar, çocuk havuzlan, fitness, sauna ve hamam gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Ayrıca proje Güney Fransa ve Ege mimarisinin birleşimi ile de dikkat çekiyor. 


Pana Yapı inşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz "Pana markasına inanarak daire satın alan müşterilerin kendilerini güvende hissetmeleri ve memnuniyetleri bizim için öncelikli konuların başmda geliyor. Bu nedenle bu projeyi eşi benzeri olmayan cennetten bir köşe, bir yaşam bahçesi olarak Çeşme'de tasarladık" dedi. 



Taraf


Geri Dön