23 / 04 / 2024

Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası!

Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı'nın İzmir Çeşme'de 124 dönüm arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası başlatıldı. Şubatta lansmanı yapılacak projede ön talep toplanıyor.



Pana Yapı'nın  İzmir  Çeşme'de hayata geçirmeyi planladığı Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası başlatıldı. 


Şubatta lansmanı yapılacak projede ön talep toplanıyor. 


124 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek projede, toplam 120 villa, 40 daire ve 1 apart otel bulunuyor. 


Pana Yapı'nın devam eden ve hayata geçmesi planlanan diğer projeleri arasında, Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Safahat İstanbul ve Broadway bulunuyor. 


Sabah


Haber Diriliş Postası'nda şöyle yer aldı;

İstanbul'da Kadıköy, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Üsküdar'daki projeleriyle tanınan Pana Yapı, izmir'de de önemli yatırımlara imza atıyor. Bunlardan biri de eşi benzeri olmayan lüks villa ve rezidans projesi "Çeşme Jardin Eden". Yeni yılı lansman öncesi yüzde 25 indirim kampanyasıyla karşılamaya hazırlanan "Çeşme Jardin Eden", Şubat'ta planlanan lansman öncesinde ön talep fırsatı ile Çeşme'de konforun kapılarını açıyor. Bölgede örneği olmayan bir projeye başlayacak olan Pana Yapı, "Çeşme Jardin Eden"i, Çeşme'nin en büyük arazisi üzerinde geliştiriyor. 124 dönüm arsa üzerinde gerçekleştirilecek projede, eski Çeşme-İzmir evleri tekrar günyiizüne çıkıyor. "Çeşme Jardin Eden"de 120 adet villa, 6 konakta toplam 40 rezidans daire ve 1 apart otel bulunuyor. Ön talepte bulunan kişiler, satışa çıkıldığında ilk önce haberdar edilecek ve lansman öncesinde yüzde 25 avantajlı fiyatlarla projeden ev sahibi olma şansını yakalayacaklar. Pana Yapı'nın devam eden ve hayata geçmesi planlanan diğer projeleri arasında 'Brooklyn Park', 'Brooklyn Life', 'Brooklyn Dreanv, 'Safahat İstanbul' ve 'Broadway' yer alıyor. 


Diriliş Postası



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekidle yer aldı...


Pana Yapı'nın, Çeşme'de projelendirdiği Çeşme Jardin Eden'de yeni yıla özel yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı. Proje, 120 villa, 40 daire ve 1 apart otelden oluşuyor. Ön talepte bulunan kişiler, satışa çıkıldığında ilk önce haberdar edilecek ve lansman öncesinde yüzde 25 indirimli fiyatlarla projeden ev sahibi olma şansını yakalayacaklar. 



Posta


Geri Dön