28 / 03 / 2024

çeşme'de 49 yıllığına su sporları ve deniz dolgu alanı!

çeşme'de 49 yıllığına su sporları ve deniz dolgu alanı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü çeşme 'de iki taşınmazın 49 yıllığına irtifak hakları için ihale düzenledi. Yapılan açıklamalara göre araziler su sporları ve iskele dolgu alanı olarak ayrıldı



Milli Emlak Genel Müdürlüğü çeşme 'de iki taşınmazın 49 yıllığına irtifak haklaları için ihale düzenledi. Yapılan açıklamalara göre Yıldızburnu 'ndaki dolgu imar planı revizyonu kapsamında su sporları alanı olarak belirlenen 2 bin 880 metrekare yüzölçümündeki alan, su sporları eğitim alanı olarak ayrıldı. Bu alan için 44 bin TL'lik ilk yıl tahmini kullanım bedeli tayin eden Milli Emlak çeşme Mal Müdürlüğü, geçici teminat olarak 8 bin 800 TL istedi.
Banyoz mevkiindeki 6 bin 64 metrekare yüzölçümündeki alanı da iskele ve dolgu alanı olarak kullanılması şartı ile ihaleye çıkaran Milli Emlak, ilk yıl tahmin bedeli olarak 146 bin TL isterken geçici teminat olarak 29 bin 200 TL talep etti. Her iki taşınmazın da işgalli olduğunu dile getiren yetkililer, ihalenin 21 Nisan 2011 tarihinde çeşme Malmüdürlüğü 'nde gerçekleştirileceğini kaydettiler.

Detaylı bilgi için tıklayın

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön