27 / 04 / 2024

Çeşme'de yatırımın yeni adresi Ovacık!

Çeşme'de yatırımın yeni adresi Ovacık!

Hacer Korkmaz Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Hacer Korkmaz, Çeşme ve Alaçatı'nın Ovacık'a doğru büyüdüğünü belirtirken, "Birçok ünlü işadamı, sanatçı, bankacı ve büyük firmaların CEO'ları bu bölgeye geliyor" dedi




Çeşme'de faaliyet gösteren Hacer Korkmaz Yatırım Danışmanlığı firması, özellikle arsa yatırımları konusunda müşterilerine sunduğu uzman ve kaliteli hizmet anlayışıyla beğeni topluyor. Çeşme'de emlak sektöründe 15 yıldır hizmet sunduklarını dile getiren Hacer Korkmaz, "Yaptığımız iş emlakçılığın çok ötesinde. Bİz firma olarak bize güvenen yatırımcılara, yatırım yapmış oldukları gayrimenkuller üzerinden para kazandırmayı hedefliyoruz" dedi. Firma olarak en büyük avantajlarının Çeşmeli olmak, Çeşme'de yaşamak ve ve çeşme ile ilgili her türlü oluşumu yakından takip edebilmek olduğunu dile getiren Korkmaz, "Hal böyle olunca Çeşme yarımadası üzerinde hangi bölgede yatırım yapılması gerektiğini ve Çeşme'nin yerleşim alanının hangi tarafa doğru ilerleyeceğini gayet iyi biliyor ve izliyoruz. Çeşme gibi bir yerde yapacağınız yatırımı pahalı almak, yatırım değildir. Yatırımcının Çeşme'de dikkat etmesi gereken bir çok husus var" dedi.


Değeri artıyor

Hacer Korkmaz Yatırım Danışmanlığı olarak ortağı Tolga Çağman ile müşterilerini yatırım değeri yüksek bölgelere yönlendirdiklerini söyleyen Hacer Korkmaz şöyle devam eti; "Şuan için çeşmede yatırım yapılabilecek en önemli yer Ovacık. Çeşme ve Alaçatı Ovacık'a doğru büyüyor. Şunu çok açıkça ifade etmeliyim ki; müşteri pörtföyümüzde bulunan birçok ünlü işadamı, sanatçı, bankacı ve büyük firmaların CEO'ları Ovacık bölgesine yatırım yaptı. İşte bu yüzden her müşterimizi ovacık'da yatırım yapmaya davet ediyoruz."


Yeni Asır


Geri Dön