25 / 04 / 2024

Ceyhan Öğretmenevi'nde kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Öğretmenevi'nde kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk, mahalle temsilcileriyle Ceyhan Öğretmenevi'nde kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi. Toplantı'da Ceyhan'ın kentsel dönüşümdeki yeri ve yapılması gerekenler temsilciler tarafından tartışıldı..



ADANA (ADALET) - Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk, mahalle temsilcileriyle Ceyhan Öğretmenevi'nde kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi. Cumartesi günü gerçekleşen toplantıya Ceyhan'ın mahalle temsilcileri katıldı. 


Kent durumun ortaya konduğu toplantıda temsilciler söz alarak sıkıntılarını anlatma imkanı buldu. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında da değindiği "Ceyhan'ın imar düzensizliğinden" rahatsızlık duyduklarını ifade eden temsilciler, "Ceyhan'ın hali ortada, durum içler acısı. Ceyhan, Büyük Köy görüntüsünden kurtulmalıdır. Kaldırım boyayarak kentsel dönüşüm olmaz " dediler. 


Ceyhan'da şu an çözümsüz problem olmamasına rağmen yerel zaafıyet dolayısıyla sorunların çözülmediğini ve ötelendiğini ifade eden Başkan Alemdar Öztürk ise; "Başbakanımız tarafından Ceyhan'ın olumsuz tablosu kuşbakışı görülmüştür. Maalesef şu an bu tabloyu düzeltecek yetkili bir kadro bulunmamakta ve hemşehrilerimiz bizden yardım talep etmektedirler. Bizim ise yetkimiz sınırlıdır. Ceyhan için el ele vererek bize görev verilirse, inşallah bu işi de çözeriz" dedi


Adalet Gazetesi


Geri Dön