19 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas'ta katıldığı Gençlik Şöleni'nde AK Parti'nin sadece bir parti değil bir dava olduğunu belirtti. Özhaseki, Hacılar'da gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Toplantısı'na da katıldı.



AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas'ta katıldığı Gençlik Şöleni'nde AK Parti'nin sadece bir parti değil bir dava olduğunu belirtti. Mehmet Ozhaseki, "Bu dava büyük Türkiye'yi inşa etme davasıdır" değerlendirmesinde bulundu.


Talas'ta gerçekleştirilen Gençlik Şöleni'ne AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti II Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayları Yaşar Karayel, Havva Talay Çalış, Halil Ergen ve Avşar Aslan, Talaş ve Bünyan Belediye Başkanları ile çok sayıda genç katıldı. 


Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti II Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tevfik Kürfüncü, geleceğini düşünen gençlerin AK Parti 'yi destekleyeceğine inancını dile getirdi. 


Büyük bir coşku altında kürsüye maya devam edeceklerini kaydetti. 

Öte yandan Hacılar'da gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Toplantısı'na da iştirak eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra II Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Hacılarlı iş adamları ve çok sayıda vatandaş da hazır bulunarak ilçede gerçekleştirilecek olan köklü değişime fikirleri ile katkı vermeye çalıştılar... 


Toplantıyı açan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçesinde kentsel dönüşüme Mehmet Ozhaseki'nin verdiği destekle başladıklarını söyledi pankartlara değil, gönüllere yazdın" şeklinde sloganlar atıldı. 

Ankara'ya gitse de Kayseri'den ilgisini asla kesmeyeceğini ifade eden Mehmet Özhaseki, "Benim babam, dedelerim burada yaşadı. Çocuklarım burada yaşayacak. Allah nasip ederse mezarımızda burada olacak. Yarın bir gün dönüp geldiğimizde yine yüz yüze bakacağız. Önemli olan her kardeşimize selam verebilmek, oturup çayını içebilmek ve 'Allah razı olsun arkadaş senden' sözünü duyabilmek" şeklinde konuştu.


Kayseri Haber


Geri Dön