26 / 04 / 2024

Ceyhan'da dönüşüm başlıyor!

Ceyhan'da dönüşüm başlıyor!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztiırk Ankara'da Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Kentsel dönüşüm Müdürü Vedat Gürgen ile görüşmelerinin ardından Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'den Ceyhanda'ki değişim onayladı




Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztiırk Ankara'da Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Kentsel dönüşüm Müdürü Vedat Gürgen ile görüşmelerinin ardından Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'de Ceyhanda'ki değişim onayladı. Başkan Öztürk Ceyhan'da değişim ve dönüşümün başlaması için start verdiklerini sövledi ve Cevhan'da Kentsel dönüşümün öncelikle Köprü başı ile Ozmaya arasında kalan 26,5 dekarlık alanın kapsadığı yerlerin Kentsel dönüşüm ve Toki evlerinin yapılması için start aldığını belirtti. 

Başkan Alemdar Öztürk 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların iktidarla buluştuğunu ve bu buluşmanın Ceyhan'ın geleceğine ışık saçacağını ifade etti ve geçen süreçte  Ankara  ile Ceyhan arasında büyük bir yakınlaşma olduğuna dikkat ccken Öztürk bu süre içerisinde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner yıldız. 

Milli eğitim bakanı Nabi Avcı ile  Adana  Milletvekillerimiz Ceyhan'a gelerek Ceyhan'ın hak ettiği yere geleceğini ifade etmişlerdi. ve Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce ise Ceyhan'ın Kentsel dönüşüm ve Toki evlerine ihtiyacı olduğunun kaçınılmaz olduğunu söylemişti .Başkan Öztürk Cevhan'da Kentsel dönüşüm ile Toki evleıiniı yapılması konusunda ise startın verildiğini ve bundan sonra Ceyhan hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen başkan Öztürk biz Ceyhan için varız onun için daima Ceyhan, daima hizmet sözümüz her zaman geçerlidir dedi ve bundan sonra Ceyhan'da değişim başlayacak diyen başkan Öztürk Ceyhanlılara daha şimdiden hayırl olsun dedi. 



Adana Ekspres


Geri Dön