26 / 04 / 2024

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor. AK Parti Meram ilçe Başkanı İbrahim Özen, 'Bizler bu ülkenin sevdalısı AK kadrolar olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde gecegündüz demeden çalışacağız' dedi.



AK Parti Meram ilçe Teşkilatı 41 ilce danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi AK Parti Meram ilçe Başkanı İbrahim Özen, 'Bizler bu ülkenin sevdalısı AK kadrolar olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde gecegündüz demeden çalışacağız' dedi. AK Pattı Meram İlçe Teşkilata 41 ftçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru. AK Parti Meram ilçe Başkanı ibrahim Özen ve AK Parti 11 Başkan Yardımcısı Abriulkadir Özoyür'ıın katıldığı toplantıda ılgı yoğun oldu. 

Auguslus Otel'de ulaşamayacağını herkesin bilmesi gerekmektedir Bizler Genel Başkanımızın hep yanındn olduk, bıındon sonrada Allah'ın izniyle onun izinde olmaya devanı edeceğiz* ifadesini kullandı. 

Daha sonın söze alan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye çalışmaları hakkında gerçekleştirilen toplantıya AK Pot ti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meram Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Meranı ilçe Başkam ibrahim Özen. 

'Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun memleketinde onun seçim bölgesinde bulunmamız bizim amuzlanmızdaki yükü daha da aıttınyor. Bizler bu ülkenin sevdalısı AK kadrolar olarak, bu sorumluluğumuzun bilincinde gece gündüz demeden çalışacağız' dedi Zor ve meşakkatli bu süreç içerisinden geçikijgırıi hnUr latan AK Parti Meram Üçe Başkanı Ozon. "Bu ülke üzerinde kendi çıkarlaıı doğrultusunda oyun oynamaya kalan mihrakların Allah'ın izniyle amocına bilgi verdi. Başkan Toru. 

Yaptığımız toplantılarda ve vatandaşlarımızla görüşmelerimizde ilçemizin en önemli sorunlarından birisinin imor planlan olduğunu lark ettik. Bu sorunun pozumu için Meram Belediyesi kurulduğundan bu yana en büyük imar planı revizyon çalışmasını başlattık Meramın ivme kazanabilmesi ve aelışebıLmesı için bu plan değişikliklerinin yapılması gerekiyordu. 

Hamdolsun bu çalışmalarımızda belirh bir noktaya geldik Dijjer taraftan, Meıam'da bir milyon yüz bin metre karelik bir alanda kentsel dönüşüm yapmaya karar verdik İnşallah buralarda dönüşümü sakladıktan sonra Meram için büyük bir çığır açmış olacakız* dedi Danışmo Meclisi toplantısı daha sonra soru-cevap bölümüyle devam etti 


Yeni Konya


Geri Dön