26 / 04 / 2024

meram projeleri

meram projeleri

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. Başkan Toru, 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çekti.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram’da temel atma programı iptal oldu!

Meram Belediyesi tarafından 12 Ekim Pazartesi günü yapılması planlanan temel atma programı, ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları nedeniyle iptal edildi. İşte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından yapılan o açıklama...

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram'a rekreasyon alanı inşa ediliyor!

Yaklaşık 7 bin 800 nüfusun yaşadığı Muradiye Mahallesi’nde vatandaşların yıllardır talep ettiği yeşil alan ve spor merkezi sorununa neşter vuruluyor. Bölgeye yaklaşık 8 bin 200 metrekarelik rekreasyon alanı kazandırılıyor.

Meram'a 20 yeni park yapılıyor!

Başkan Fatma Toru, Durunday Mahallesi’nde yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan Civelek Sokak üzerindeki park çalışmalarının 2 aya kadar tamamlanacağını müjdeledi.

Meram'a 2015'te 40 milyon TL'lik asfalt yapılacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Tora, cuma sabahlan farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor. Meram'ın 2015 hedefi 40 milyon TL'lik asfalt.

Meram'da yeni bir yuva yeni bir fidan!

Meram Belediye Meclisi, ilçede yeşil dokuyu koruma ve güçlendirme adına önemli bir karar aldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren yapılmış olan yapı ruhsatı başvurularına fidan dikme şartı getirildiğini söyledi.

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram'da kentsel dönüşüm başlıyor. AK Parti Meram ilçe Başkanı İbrahim Özen, 'Bizler bu ülkenin sevdalısı AK kadrolar olarak bu sorumluluğumuzun bilincinde gecegündüz demeden çalışacağız' dedi.

Fatma Toru: Meram'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Fatma Toru, 2015 yılının büyük önem taşıdığını belirterek, "Yeni yıl, kentsel dönüşüm ve planlama ile diğer belediyecilik hizmetleri açısından çok önemli bir yıl olacak" dedi.

Fatma Toru: 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Fatma Toru ' Meram'ı daha modern ve yaşanabilir ilçeler arasında daha ileri seviyelere taşımak için ekiplerimizle birlikte seferber olduk. 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak' dedi.

Fatma Toru: Meram'ın yüzde 40'ında imar planı yaptık!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Meram'ın temel sorunlarına neşter vurmak üzere imar planlarında yoğun bir revizyon çalışması yaptıklanna dikkat çekti.

Meram'da boş arsaya yapılması düşünülen yatırım vatandaşın tercihine sunuldu!

Meram Belediyesi, ilçede bulunan boş arsaya yapılması düşünülen yatırımı vatandaşın tercihine sundu. Vatandaşlar; yapılmasını istedikleri projenin bir tanesini seçti ve oy pusulasını sandığa attı.

Meram'da dönüşüm başlıyor!

İlk olarak Konya Hacıfettah, Çaybaşı ve de Aksinine Mahallelerinde planlamanın yapıldığını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru "Meram için artık dönüşüm ve gelişim başlamıştır" dedi.

Fatma Toru: Meram için en iyisini yapacağız!

Harmancık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yolların asfaltlanacağını ve bölgenin tozdan kurtulacağını söyledi. Fatma Toru ' Meram için en iyisini yapacağız' dedi.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Abdülkadir Özöğür: Meram'da kentsel dönüşümün destekçisiyiz!

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür: "Belediyemizin heyecan uyandıran ve özellikle kentsel dönüşüm alanında çok önemli projeleri var. Biz de bu projelerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'ye örnek oldu!

Bir yıl içinde Meram nüfusunun yarısını kapsayan 50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru açıklamalarda bulundu.

Meram kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'ye örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye’ye örnek oldu.

Meram Serrapark'ta kura heyecanı yaşandı!

Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projeleri kapsamında kurulan Küçük Kovanağzı Mahallesindeki Serrapark Konutları 'nda kura heyecanı yaşandı. 32 dairenin kat kurası çekilerek daire sahipleri belirlendi.

TOKİ Konya Meram kura sonuçları listesi!

TOKİ Konya Meram Yenice 1.etap ve 2.etap kura sonuçlarının tam listesi açıklandı...

TOKİ Konya Meram'da kura çekilişi bugün yapılıyor!

TOKİ Konya Meram Yenice 1. etap ve 2. etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 120 konut için kura çekilişi bugün saat 10'da gerçekleşiyor...

TOKİ Konya Meram'da kura çekilişi yarın saat 10'da!

TOKİ Konya Meram Yenice Toplu Konut Uygulaması kapsamında satışa sunulan 120 konut için kura çekilişi yarın saat 10'da gerçekleşiyor...

Konya Meram'a 27 bin metrekarelik park inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram Yeni Yol üzerinde bulunan Belediye Köşkü’nü Evliya Çelebi Parkı’yla birleştirerek Konya’ya güzel bir park ve kültür evi kazandırıyor...

Arnavutköy konut projeleri!

Yapılacak olan 3. Köprü ve 3. Havalimanı ile Arnavutköy Konut Projeleri 'nin fiyatlarında ciddi artış görülecek...

Kayseri turizm projeleri ile 7.500 kişiye istihdam edecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dünya kenti hedefi doğrultusunda gecekondulaşmaya son verdiklerini, 50 yıllık su sorununu çözdüklerini, turizm projeleri ile 7 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti...

meram projeleri Haberi

meram projeleri

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çeken Başkan Toru, "2016 yılı Yeni Türkiye'de yenilenen bir belediyecilik anlayışıyla yenilenen bir Meram'ın yılı olacak inşallah.Yeni yıl, 2014 yılından itibaren yaptığım tüm planlama, projelendirme, ihale süreçleri ve bürokraside takip ettiğimiz süreçlerin meyvesini toplama yılı olacak" dedi. 


"MERAM'IN YILI OLACAK" 

2016 yılının Meram'da yatırım yılı olacağına vurgu yapan Başkan Torıı, "Sağlık yatırımları, eğitim yatırımları, gençlerimiz için yapacağımız tesisler, sosyal ve kültürel içerikli kompleksler, altyapı yatırımları, yol ve asfaltlama çalışmaları ile şehrimize nefes aldıracak büyük mesire alanlarının kazandırılması noktasında Meram'ın yılı olacak. 2016 yılı aynı zamanda mali disiplinini sağlamış. kurumsal altyapısını düzenlemiş, nitelikli personel kaynaklarıyla, nitelikli imar planlama anlayışıyla, çevre ve yaşam kalitesi...