19 / 04 / 2024

Meram'a rekreasyon alanı inşa ediliyor!

Meram'a rekreasyon alanı inşa ediliyor!

Yaklaşık 7 bin 800 nüfusun yaşadığı Muradiye Mahallesi’nde vatandaşların yıllardır talep ettiği yeşil alan ve spor merkezi sorununa neşter vuruluyor. Bölgeye yaklaşık 8 bin 200 metrekarelik rekreasyon alanı kazandırılıyor.




Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun göreve gelir gelmez ‘Yerinde Tespit Yerinde Çözüm’ sloganıyla başlattığı istişare toplantıları meyvelerini vermeye devam ediyor. Yaklaşık 7 bin 800 nüfusun yaşadığı Muradiye Mahallesi’nde vatandaşların yıllardır talep ettiği yeşil alan ve spor merkezi sorununa neşter vuruluyor. Bölgeye yaklaşık 8 bin 200 metrekarelik rekreasyon alanı kazandırılıyor.


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Çevre ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi noktasında belediye olarak yaptıkları çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Toru, “Muradiye Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız, spor alanı ve yeşil alanla ilgili bizden talepte bulunmuşlardı. ‘Yerinde Tespit Yerinde Çözüm’ sloganıyla yaptığımız toplantılarda da muhtarımız tarafından bizden spor alanı ve park talep edilmişti. Bu bölgenin ihtiyacının karşılanması amacıyla toplamda 8 bin 200 metrekarelik bir alanda; havuz, yürüyüş alanları, kameriyeler, çocuk oyun alanları, spor alanları ve fitness gruplarının bulunduğu bir rekreasyon alanı düzenlememiz şu an devam ediyor. Bu park alanımızın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimizin 15 yıllık park ve spor alanı ihtiyacı da giderilmiş olacak” dedi.  


ÖNEMLİ OLAN HALKIMIZIN TALEPLERİNE CEVAP VEREBİLMEK

Vatandaşların talepleri doğrultusunda farklı mahallelerde yatırımların devam ettiğine dikkat çeken Başkan Toru, “İlçemizde çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere; park alanları, spor alanları, kapalı pazar yerleri ve sosyal donatıların projelendirilmesi ve ihaleleri hızla devam ediyor. Bizim için en önemlisi bu mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın yeşil alan ve spor salonu ihtiyacının karşılanmasıydı. Bu maksatla ekiplerimizin hızlı bir şekilde çalışmalarını tamamlamasıyla 2 ay içerisinde parkımızı hizmete kazandırmak istiyoruz. Önümüzdeki dönemde yapımı devam eden 25 parkla birlikte bu parkımızı da hizmete açmayı hedefliyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


MUHTAR: YILLARDIR BUNU BEKLİYORDUK

Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kırdı da, Başkan Toru’ya teşekkür ederek, “Mahalle sakinlerimizin yıllardır beklediği bu yatırımı hayata geçirdiği için Başkanımıza minnettarız.  Çok güzel bir park olacak. Emeği geçenlere mahallem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 



Meram Belediyesi


Geri Dön