27 / 04 / 2024

Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!

Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!

Anadolu Yakası’nda ardı ardına lüks ofis projeleri yükseliyor. Projelerin özellikle Kartal ve Ataşehir ilçelerinde yoğunlaştığı dikkat çekiyor. Fiyatlar ise 110 bin TL’den başlıyor 7 milyona kadar çıkıyor…



Gayrimenkul dünyasının önemli bir kolu olan ofis pazarında hareketlilik devam ediyor. Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin 3 ayda bir hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2012 dördüncü çeyrek raporu da bunu destekler nitelikte. 


2 kat büyüme

Değerlendirmeye göre, ofis pazarında son 5 yılda toplam 643 bin metrekare işlem gerçekleşti. 2011 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis pazarında yaklaşık 118 bin metrekare işlem (kiralama ve kurumsal satın alma) gerçekleşirken 2012 yılında ise bu rakam 260 bin metrekareyi aştı. Bu rakamlar İstanbul ofis pazarının bir önceki yıla kıyasla 2 katı büyüdüğünü gösteriyor.  


Genel boşluk oranı yüzde 11,1’e yükseldi

Propin tarafından hazırlanan rapora göre 2012 dördüncü çeyrekte merkezi iş alanında (MİA) A sınıfı ofis binalarında genel boşluk oranı yüzde 11,1 seviyesinde olurken B sınıfı ofis binalarında ise yüzde 6,4 seviyesinde görünüyor. 


Metrekare kira fiyatı yaklaşık 30 dolar

Merkezi iş alanlarında yer alan A plus ofis binalarında ortalama metrekare kira fiyatı yaklaşık 30 dolar civarında. B sınıfı ofislerde ise bu rakam 17 dolara düşüyor. 


Anadolu Yakası’nda yüzde 13,3 boşluk var

Anadolu Yakası’nda A sınıfı ofis binalarının genel boşluk oranları 2012 dördüncü çeyrekte yüzde 13,3 olduğu saptandı. 


Kiralar 20,5 dolara çıktı

Anadolu Yakası’nda merkezi iş alanlarında A sınıfı ofis binalarının genel kira ortalaması 20,5 dolara çıktı. Kozyatağı’ndaki boşluk oranı bir önceki çeyrek döneme göre belirgin bir şekilde düştü. 


Altunizade’de boşluk oranında artış var

Altunizade bölgesinde boşluk oranında artış göze çarpıyor.  A sınıfı ofis binalarının boşluk oranı yüzde 5,6 olan Altunizade’de bu artışta, stoka yeni eklenmiş binaların etkisi olduğu söyleniyor. Altunizade, ofis kullanıcıların öncelikli tercih ettiği bölgelerden biri olmasına rağmen, ağırlıkla müstakil ofis kullanıcılarının taleplerine cevap verebiliyor. Küçük alan kullanıcılarına uygun arz oldukça limitli. 


Altunizade ve Ümraniye’de kiralar arttı   

2012’nin son çeyreğinde A sınıfı kira ortalamalarında bir önceki yıla göre düşüş olduğu görünüyor. Fakat Anadolu Yakası’nda Altunizade ve Ümraniye’de dikkat çekici bir yükseliş söz konusu. Altunizade’de metrekare başına 9 dolar, Ümraniye’de ise 2,5 dolar artış yaşandı. Rapora göre, 2012 dördüncü çeyrek döneminde, Altunizade’de kiralar 30 dolar, Ümraniye’de ise 24 dolara çıktı.


Fiyatlar 7 milyon TL’yi buldu

Anadolu Yakası’nda yeni ofis projeleri ağırlıklı olarak Kartal, Pendik, Maltepe ve Ataşehir bölgelerinde yoğunlaştığı dikkat çekiyor. Son teknoloji ile donatılan yeni nesil ofislerde sunulan hizmetler de oldukça zengin. Merkezi lokasyonlarda yükselen bu projelerde toplantı salonundan fitness center’ına, havuzundan kat bahçelerine, asistanlık hizmetinden resepsiyon hizmetine, concierge hizmetinden araç kiralamaya kadar çok sayıda işinize ve yaşamanıza değer katacak imkan sunuluyor. Fiyatlar ise 110 bin TL’den başlıyor 7 milyon TL’ye kadar yükseliyor.  İşte o projeler…


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


1.Ataşehir Palladium Tower’da 895 bin dolar. 24 ay vade farksız taksit

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir’de yükselen Palladium Tower, 100 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 55 bin metrekare kiralanabilir alanın bulunduğu projede, ofislerin büyüklüğü 180 metrekareden başlıyor. 2014 yılında teslim edilmesi planlanan Ataşehir Palladium Tower’da fiyatlar 895 bin dolardan başlıyor 1 milyon 585 bin dolara kadar yükseliyor. 24 ay vade farksız taksit avantajının sunulduğu projede, peşin ödemelerde ise yüzde 3 indirim avantajı sunuluyor. Dünya ve Türk mutfaklarından örneklerin yer aldığı yemekhanenin de bulunduğu Palladium Tower’da 40 kişilik toplantı salonu, spor merkezi, güvenlik, danışmanlık, bisiklet alanları, kuru temizleme, seminer salonları ve kuaför yer alıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


2.Maltepe Ofisim İstanbul’da hemen teslim ofislerin metrekaresi 5 bin 299 TL

İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Ofisim İstanbul, 15 bin metreraker alan üzerinde 22 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplam 219 ticari birimden oluşan projede, ofislerin büyüklüğü 110 metrekare ile 860 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Maltepe Ofisim İstanbul’da ofisler metrekaresi 5 bin 299 TL’den satışa sunuluyor. Projede ofislerin yanı sıra mağazalar da yer alıyor. Ofisim İstanbul’da büyüklükleri 205 ile bin 180 metrekare arasında değişen mazalar ise 3 milyon 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


3.Ataşehir Varyap Meridian Business’te 430 bin TL’den başlıyor

Dünyanın En İyi Mimari Projesi Ödülü’nün sahibi Varyap Meridian’in iş dünyasına yönelik bölümü Meridian Business, lüks 260 ofisten oluşuyor. Projedeki ofislerin büyüklüğü 54 ile 79 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların 430 bin TL’den başlangıç gösterdiği Varyap Meridian Business’te en yüksek rakam ise 665 bin TL. Yeni nesil ofis anlayışı ile hayata geçirilen projede, konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane, yüzme havuzu, spa-spor merkezi, konsiyerj hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, turizm acentesi, asistanlık hizmetleri, lüks restoran ve kafeler bulunuyor.


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


4.Ataşehir Sarphan Finanspark’ta 640 bin TL’den başlıyor

Sarp Group ile Emlak Pazarlama iştiraki ile Ataşehir’de hayata geçirilen Sarphan Finanspark, ofis, otel ve rezidanslardan oluşuyor. Sarphan Finans Park Ofis bloğunda Merkez Bankası, Halk Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın  merkezleri bulunuyor. Projede ofisler 640 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Modern, şık ve işlevsel tasarımı ile dikkat çeken proje, stratejik konumu sayesinde de yatırımınızın değerini artırıyor. Finans Merkezi’nin kalbinde yer alan Sarphan Finans Park Ofis, Sabiha Gökçen Havaalanı ve metroya yakın konumu ile dikkat çekiyor. Projenin 13 kattan oluşan ofis bloğunda 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, dikkanlar, süs havuzları, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teras veya kat bahçesi, 3 adet panoramik asansör, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, yangın yönetmeliğine göre sprinkler yangın söndürme sistemi, ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


5.Finansın kalbinde

Bulvar 216 projesi Özak GYO tarafından finansın merkezi Ataşehir’de hayata geçiriliyor. 5 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen Bulvar 216 projesinde ofislerin büyüklüğü 100 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ofislerin satış rakamları hakkında bilgi verilmeyen Bulvar 216’da 600 araçlık otopark, 24 saat güvenlik, ofislere özel teras ve her cepheden araç girişi bulunuyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


6.Göztepe Nida Kule’de metrekare kira fiyatı 25 dolar

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Göztepe’de hayata geçirilen Nida Kule’de toplam 29 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 32 katlı tek bloktan oluşan projede ofislerin satışları tamamlandı kiralamalar devam ediyor. Metrekare kira bedelinin 25 dolar ile 30 dolar arasında değişiklik gösterdiği Göztepe Nida Office Tower’da, kiralama süre ile Kuzeybatı Gayrimenkul ilgileniyor. 2013 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan projede, cafe, restoran, kafeterya, masaj, kuaför, fitness center, sauna, lostra salonu, spor salonu, toplantı odaları, kuru temizleme, fuaye alanı ve bisiklet parkı bulunuyor. D100 Karayolu Göztepe Kavşağı üzerinde konumlanan Nidakule Göztepe, Kadıköy-Kartal metro hattının yanı sıra Boğaziçi Köprüsü bağlantı yollarına, metrobüse, denizyolu ve demiryolu hatlarına da birkaç dakika içerisinde ulaşım imkanı sağlıyor.


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


7.Maltepe Dragos Park’ta 515 TL

Ekşioğlu Mimarlık girişimi ile Dragos’ta inşa edilen Dragos Park projesi, 26 adet ofis ve 2 adet kiralık mağazadan meydana geliyor. Projede büyüklükleri 140 ile 280 metrekare arasında değişen ofisler 515 bin TL ile 705 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Maltepe Dragos Park’ta 2 adet mağazanın da kiralama süreci devam ediyor. Projede 470 metrekare mağaza metrekaresi 12 bin TL’den, 330 metrekare mağaza ise metrekaresi 8 bin 500 TL’den kiralanıyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği Maltepe Dragos Park, Adliye Sarayı’na 2 kilometre, Kartal – Kadıköy metrosuna 1,5 kilometre, toplu ulaşıma ise 50 metre mesafede yer alıyor. Projede, bina içi temizlik, otopark ve güvenlik hizmeti bulunuyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


8.Kartal Beyaz Ofiste son 5 tane kaldı. 660 bin TL 

Beyaz Ofis projesi Helis Yapı güvencesiyle Kartal’da yükseliyor. 5 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 65 ofis yer alıyor. Son 5 ofisin satışta olduğu Beyaz Ofis projesinde büyüklükleri 160 metrekare olan ofisler 660 bin TL ile 740 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.  Teslimleri hemen yapılan Beyaz Ofis’te banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede güvenlik, çağrı merkezi, otopark alanı ve resepsiyon olanakları bulunuyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


9.Pendik Aeropark’ta 175 bin dolardan başlıyor

Esas Gayrimenkul tarafından Pendik-Kurtköy’de hayata geçirilen Aeropark projesinde toplam 42 adet home-ofis yer alıyor. 8 katlı 2 bloktan oluşan projede, home-ofislerin büyüklüğü 71 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Son 25 home-ofisin satışta olduğu Aeropark’ta fiyatlar ise 175 bin dolardan başlıyor 395 bin dolara kadar yükseliyor.  Esas Aeropark, Viaport Alışveriş Merkezi’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1,5 dakika, Organize Sanayi Bölgesi’ne 10 dakika, Teknopark’a ise 1 dakika mesafede konumlanıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


10.Kartal Dumankaya Vizyon Bulvar’da adalar manzaralı ofisler 321 bin TL

Dumankaya Vizyon Bulvar projesi Kartal’da hayata geçiriliyor. 70 bin 750 metrekare alan üzerinde yükselen projede, farklı büyüklükte ofisler yer alıyor. Projede, 55 metrekare ofisler 321 bin TL, 60 ile 86 metrekare ofisler 341 bin TL ile 491 TL, 95 metrekare ile 120 metrekare ofisler 519 bin TL ile 695 bin TL, 141 metrekare ile 205 metrekare ofisler ise 817 bin TL ile 1 milyon 161 bin TL arasında değişen rakamlarla satışa sunuluyor. 80 bin 250 TL peşinatla ofis sahibi olunabilen Dumankaya Vizyon Bulvar’da banka kredisi de kullanılabiliyor. Deniz ve adalar manzarasına sahip olacak şekilde inşa edilen projede, lostra, vale, resepsiyon, otopark, güvenlik gibi birçok ayrıcalıklı hizmet yer alıyor. Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde anahtar teslimleri hemen yapılıyor. 


 Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


11.Kurtköy Airport Plaza’da metrekaresi 11 dolardan kiralanıyor

Kurtköy’de Mutlutürk İnşaat güvencesiyle inşa edilen Airport Plaza, A plus ofis konseptiyle tasarlanıyor. 22 bin 450 metrekare kiralanabilir alana sahip olan projede, ofisler satılmıyor sadece kiralanıyor. 7 kattan oluşan Airport Plaza’da ofislerin metrekare kira bedeli 11 ile 12 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Airport Plaza’da ki ofisler, 55 ülkede 350 ofis ve 5 bin çalışanı ile dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri olan NAI Türkiye ofisi aracılığıyla kiralanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ve yapımına devam edilen Teknopark Kurtköy projesinin bitişiğinde yer alan proje, çatıda konumlandırılmış özel ısıtma ve soğutma sistemi, havalandırma sistemi, sismik koruma sistemi, dumanlı tahliye sistemi, otomasyon sistemi, yangından koruma sistemi, sıhhi tesisat sistemi, jeneratör ile 350’si kapalı ve 60’ı açık olmak üzere 420 araç kapasiteli otopark ve 5 asansör bulunuyor.


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!



12.Kartal Lapis Han’da maksimim fiyat 1 milyon 226 bin TL

Gürallar Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Lapis Han projesi Kartal’da yükseliyor. Projede toplam 160 ofis ve 40 adet mağaza yer alıyor. Büyüklükleri 57 ile 216 metrekare arasında değişen ofislerden meydana gelen Lapis Han’da, fiyatlar 276 bin TL’den başlıyor 1 milyon 226 bin TL’ye kadar yükseliyor. Teslimlerin Mart 2014’te yapılması planlanan projede, yüzde 25 peşinat ödendiği takdirde, yüzde 50'lik tutar kredi ile yüzde 25'lik tutar ise vade farksız 14 ay taksitlendiriliyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş, etüd odası ve lounge yer alıyor.


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


13.Sancaktepe Optimum Ofis’te hemen teslim 85 metrekare ofis 200 bin TL

Optimum Ofis, Sancaktepe’de Optimum Yatırım güvencesiyle inşa ediliyor. Toplam 24 adet ofis ve 2 adet mağazadan oluşan projede, ofisler 85 metrekare, 103 metrekare ve 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Optimum Ofis Sancaktepe projesinde 85 metrekare ofisler 200 bin TL, 101 ve 103 metrekare ofisler 225 bin TL, 145 metrekare ofisler ise 310 bin TL’den satışa sunuluyor.  Projede kalan 417 metrekarelik mağaza ise 1 milyon 400 bin TL’den müşteriye sunuluyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olunabilen Optimum Ofis’te, güvenlik, otopark alanı, mutfak, lavabo ve asansör bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


14.Monumento Kartal’da 318 bin TL

Monumento Kartal, 15 katlı tek bloktan oluşuyor. Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen projede toplam 90 adet home-ofis yer alıyor. İlk 10 katında home ofislerin yer aldığı Monumento Kartal’da büyüklükleri 70 ile 104 metrekare arasında değişen ofisler yer alıyor. Fiyatların 318 bin TL 530 bin TL arasında değişiklik gösterdiği projede, ofis bedelinin yarısına kadar ticari kredi kullanılabiliyor. Sabiha Gökçen Havaalanı, TEM, E5, metro, Pendik Marina ve Anadolu Adalet Sarayı’na yakın konumu ile dikkat çeken Monumento Kartal’da teslimlerin Şubat 2014’te yapılması planlanıyor. Projede, spor salonları, kuru temizleme, kuaför, kapalı yüzme havuzu, kurye ve kargo hizmetleri, açık - kapalı otoparklar, resepsiyon ve concierge hizmetleri bulunuyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


15.Kurtköy Sweet Life’ta ayda bin 500 TL taksitle 

Fon Grup tarafından Kurtköy’de inşa edilen Sweet Life projesi, 202 bağımsız birimden oluşuyor. Projede büyüklükleri 40 ile 600 metrekare arasında değişen home - ofis daireler,  119 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 30 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Sweet Life Center’da 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulmasının yanı sıra; uzun vade isteyen alıcılar uygun faiz oranlarıyla 120 aya kadar banka kredisi de kullanılabiliyor. Ayda bin 500 TL taksitle ofis sahibi olma fırsatı sunulan projede, fiyatlar 15 Şubat’a kadar geçerli. Sabiha Gökçen Havaalanı’na yürüme mesafesindeki konumu ile dikkat çeken Sweet Life’ta herkesin kullanımına açık kat bahçeleri ve özel peyzaj alanları yer alıyor. Bu alanlar çeşitli iş toplantısı, özel gün, kutlama, parti ve kokteyl gibi etkinliklerde hizmet veriyor. Yüzme havuzu, panoramik manzaraya hakim restoran, mini golf sahası, spor salonu ve fitness merkezi gibi sosyal donatıların yer aldığı Sweet Life Center’da, teknolojik donanıma sahip toplantı salonları, birçok danışmanlık ve asistanlı hizmetleri, 7/24 resepsiyon hizmeti, hukuki konularda danışmanlık, teslimat, kurye hizmetleri ve teknik destek gibi birçok hizmet yer alıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


16.Kartal Kule’de deniz manzaralı ofisler 365 bin TL

Kartal Kule, EA İnşaat güvencesiyle Kartal’da yükseliyor. 5 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede, toplam 205 adet ofis yer alıyor. Kartal Kule’de büyüklükleri 55 ile bin metrekare arasında değişen ofisler 365 bin TL ile 7 milyon TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 30 peşinatla ofis sahibi olunabilen Kartal Kule’de kalan tutar ise firma bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. 4. Kattan itibaren kesintisiz deniz manzarasının görüldüğü proje, Marinaya ve TEM’e 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Kartal Kule’de, copy center, kütüphane, hobi odaları, terzi, kuru temizleme, kartlı geçiş sistemi, retina tarama cihazları, parmak izi okuma sistemleri, toplantı odası, otopark ve güvenlik yer alıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


17.Kartal Yasa Kule’de metrekaresi 4 bin TL

Türev Yapı tarafından Kartal’da inşa edilen Yasa Kule, toplam 59 home-ofisten oluşuyor. 2 bin 183 metrekare alan üzerinde 15 katlı tek bloktan oluşan projede, 80 metrekare 1+1,  90 metrekare 2+1 ve 175 metrekare 3+1 home ofis seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 400 bin TL’den başlangıç gösterdiği Kartal Kule’de metrekare birim fiyatları ise 4 bin TL’den başlıyor. Ofis tutarının yüzde 75’ine kadar Garanti Bankası ve İş Bankası’ndan kredi kullanılabilen Yasa Kule’de, fitness center, güvenlik, otopark, yeme-içme alanları yer alıyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


18.Work Square’de 171 bin TL’den başlıyor

MVK güvencesiyle Kurtköy’de hayata geçirilen Work Square projesi, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 home-ofislerden oluşuyor. Projede 51,31 metrekare stüdyolar 171 bin 206 bin TL ile 176 bin 930 TL, 71-78 metrekare 1+1’ler 229 bin 620 TL ile 268 bin 446 TL, 112,45 metrekare 2+1’ler 335 bin 671 TL ile 403 bin 267 TL, 167-198,88 metrekare 3+1’ler ise 646 bin 305 TL ile 682 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu projenin 2014 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 kilometre uzaklıkta bulunan Work Square, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


19.Kartal Mai Residence’ta 156 bin TL

Mai Residence, Kartal’da Fer Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. 36 ve 14 katlı  Sarı ve Turuncu olmak üzere 2 bloktan oluşan projede home-ofisler Turuncu blokta yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 ofis seçeneklerinin sunulduğu projede, fiyatlar 156 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Ekim 2014’te teslim edilmesi planlanan Mai Residence’ta yüzde 1 KDV fırsatı ile satışlar devam ediyor. Projede 60 aya 0,59 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor.


Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!


20.Şimdi al taşındıktan sonra öde

Flex projesi 5 blokta 376 home ofisten oluşuyor. Kurtköy’de hayata geçirilen Dumankaya Flex Kurtköy’de stüdyo, 1+1 ve 2+1 home ofis seçenekleri yer alıyor. Ağustos 2013’te tamamlanması planlanan projede fiyatlar 110 bin 700 TL’den başlangıç gösteriyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği projede, fiyatlar 18 Şubat’a kadar geçerli oluyor. Peşin ve konut kredili tüm satışlarda yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu projede, evi aldıktan sonra taksitlere başlayabilirsunuz ya da taksitlere hemen başlayıp peşinatı erteleyebiliyorsunuz. Kurtköy’ün tam merkezinde yer alan Flex Kurtköy, havaalanına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Proje, otoyollara, deniz yollarına, otellere, sağlık ve eğitim kuruluşlarına, ticari kuruluşların genel merkezlerine ve AVM’lere çok yakın mesafede yer alıyor. Flex Kurtköy’de, kademeli yansıma havuzları, fitness salonu, teras bahçeler, alışveriş birimleri, açık/kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanı 24 saat güvenlik ve toplantı salonları bulunuyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön