18 / 04 / 2024

asyada ofis fiyatları

asyada ofis fiyatları

Anadolu Yakası’nda ardı ardına lüks ofis projeleri yükseliyor. Projelerin özellikle Kartal ve Ataşehir ilçelerinde yoğunlaştığı dikkat çekiyor. Fiyatlar ise 110 bin TL’den başlıyor 7 milyona kadar çıkıyor…

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. İşte Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017...

Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Ankara Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. Peki Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor!

Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları!

Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Proje 14 Temmuz Cuma basına tanıtılacak. İşte Yücesoy İdeal Ofis fiyatları..

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları!

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. Ön satışa sunulan Nidakule Kayaşehir Ofisleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkan fiyatları ise haberimizin içinde bulunuyor.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

asyada ofis fiyatları Haberi

asyada ofis fiyatları

Gayrimenkul dünyasının önemli bir kolu olan ofis pazarında hareketlilik devam ediyor. Ofis kiralama-satışı konusunda, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin 3 ayda bir hazırladığı İstanbul Ofis Pazarı 2012 dördüncü çeyrek raporu da bunu destekler nitelikte. 


2 kat büyüme

Değerlendirmeye göre, ofis pazarında son 5 yılda toplam 643 bin metrekare işlem gerçekleşti. 2011 yılında İstanbul’da A sınıfı ofis pazarında yaklaşık 118 bin metrekare işlem (kiralama ve kurumsal satın alma) gerçekleşirken 2012 yılında ise bu rakam 260 bin metrekareyi aştı. Bu rakamlar İstanbul ofis pazarının bir önceki yıla kıyasla 2 katı büyüdüğünü gösteriyor.  


Genel boşluk oranı yüzde 11,1’e yükseldi

Propin tarafından hazırlanan rapora göre 2012 dördüncü çeyrekte merkezi iş alanında (MİA) A sınıfı ofis binalarında genel boşluk oranı yüzde 11,1 seviyesinde...