25 / 04 / 2024

Meram'a yapılaşma ve planlama anlayışı damga vuracak!

Meram'a yapılaşma ve planlama anlayışı damga vuracak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. Başkan Toru, 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çekti.



Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çeken Başkan Toru, "2016 yılı Yeni Türkiye'de yenilenen bir belediyecilik anlayışıyla yenilenen bir Meram'ın yılı olacak inşallah.Yeni yıl, 2014 yılından itibaren yaptığım tüm planlama, projelendirme, ihale süreçleri ve bürokraside takip ettiğimiz süreçlerin meyvesini toplama yılı olacak" dedi. 


"MERAM'IN YILI OLACAK" 

2016 yılının Meram'da yatırım yılı olacağına vurgu yapan Başkan Torıı, "Sağlık yatırımları, eğitim yatırımları, gençlerimiz için yapacağımız tesisler, sosyal ve kültürel içerikli kompleksler, altyapı yatırımları, yol ve asfaltlama çalışmaları ile şehrimize nefes aldıracak büyük mesire alanlarının kazandırılması noktasında Meram'ın yılı olacak. 2016 yılı aynı zamanda mali disiplinini sağlamış. kurumsal altyapısını düzenlemiş, nitelikli personel kaynaklarıyla, nitelikli imar planlama anlayışıyla, çevre ve yaşam kalitesi yükseltilmiş alanlarla, tarihi ve kültürel mirasını koruyarak şehrin ruhuna uygun yapılaşma ve planlama anlayışıyla Meram'a damgasını vuracağımız bir yıl olacak" diye konuştu. Başkan Toru, yeni yılın Meram, şehrimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diledi. 


Anadolu Telgraf


Geri Dön