26 / 04 / 2024

meram imar planı

meram imar planı

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram'da 135 milyon TL'lik arazinin imar planı iptal edildi!

Konya'nın Meram ilçesinde vakıftan takas karşılığı alınan, 135 milyon liraya satılan arazinin imara açılması planlanan kararı iptal edildi.

Meram'a yapılaşma ve planlama anlayışı damga vuracak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yeni yıl ile ilgili hedef ve beklentilerini açıkladı. Başkan Toru, 2016 yılının Meram'ın yılı olacağına dikkat çekti.

Fatma Toru: Meram'da dokunulmadık yer kalmayacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkanlığının 1,5 yılını gazetemize değerlendirdi. 'Meram'da dokunmadığımız yer kalmayacak' diyen Başkan Toru, "dönüşümü gerçekleştirerek Meram'ı hak ettiği güzel görüntüye kavuşturacaklarını" ifade etti.

Meram'ın imar sorunu çözülüyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle istişare toplantıları kapsamında Öğretmenevleri, Pirebi, Saadet ve Kurtuluş Mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.

Meram'ın imar planları yenileniyor!

50 milyon metrekarelik alanda imar planlarını yenilediklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu planlama, belediyemizin kurulduğu günden günümüze kadar yapılan planlamaların hepsine denk bir çalışmadır” dedi.

Fatma Toru Meram'daki imar planlarını anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Mahallemizde Başkan Var' projesi kapsamında farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Toru vatandaşlara imar planlarının son durumunu anlattı.

Meram'da tapular 2016'da verilecek!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Süleymaniye ve Karaaslan Aybahçe mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Meram'da imar planlamaları tamamlandı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Fatma Toru: Meram'da imar planlarının hepsini yeniden ele aldık!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkam Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram'da imar sorunlarını çözecek planlar askıya çıkıyor!

Meram'da merkezden başlayarak Karaman Yolu, Antalya Yolu ve Selbasan Çayı arasındaki bölgede imar planları revize edildi. Konya Meram'da imar sorunlarını çözecek planlar askıya çıkarılacak...

Meram'da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışması yapıldı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, karar alma sürecinde vatandaşların görüşlerine başvurmak üzere üç mahallenin sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toru: "Meram’da toplamda 50 milyon metrekarelik bir alanda imar planı çalışması yaptık. " dedi.

Meram'da yeni bir yuva yeni bir fidan!

Meram Belediye Meclisi, ilçede yeşil dokuyu koruma ve güçlendirme adına önemli bir karar aldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren yapılmış olan yapı ruhsatı başvurularına fidan dikme şartı getirildiğini söyledi.

Fatma Toru: Meram'ın yüzde 40'ında imar planı yaptık!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Meram'ın temel sorunlarına neşter vurmak üzere imar planlarında yoğun bir revizyon çalışması yaptıklanna dikkat çekti.

Meram'da 50 milyon metrekarelik imar planı revizyonu yapıldı!

BİR yıl içinde Meram nüfusunun yansını kapsayan 50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yapan Meram Belediyesi 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye'ye örnek oldu.

Meram imar planından geçiriliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru; Alparslan, Küçük Aymanas ve Ekmekkoçu Mahalleleri sakinleri ve muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda Meram'ın imar durumu hakkında konuşuldu.

Meram'da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışması yapıldı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, karar alma sürecinde vatandaşların görüşlerine başvurmak üzere üç mahallenin sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toru: "Meram’da toplamda 50 milyon metrekarelik bir alanda imar planı çalışması yaptık. " dedi.

Meram'da 7 mahalleye imar planı revizyonu ve dönüşüm müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mahalle İstişare Meclis toplantısında, mevcut imar planları nedeniyle günümüz şehircilik standartlarının altında kalan 7 mahalleye imar planı revizyonu ve dönüşüm müjdesi verdi.

Özelleştirme Yüksek Kurulu'ndan imar planı değişikliklerine onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programına alınan İstanbul, Afyonkarahisar ve Burdur'daki bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerini onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararlan, Resmi Gazete'de yayımlandı

Yüreğir'deki imar planı kabul edilmedi!

Adana Yüreğir' deki imar planı kabul edilmedi. Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı Meclis Başkan Vekili olan Mustafa Tuncel başkanlığın da yapıl dı...

Adana'da Seyhan imar planı kabul edilirken, Yüreğir imar planı reddedildi!

Adana Seyhan ilçesinde toplam 3 bin 320 hektar alanı kapsayan 1/1000'lik uygulama imar planına ilişkin 12 adet komisyon raporunu kabul edildi. Yüreğir ilçesiyle ilgili Karşıyaka Mahallesi'nde 1/5000 ölçekli nazım imar planı ise reddedildi...

Ankara Yenimahalle'de imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle 44841 ada 2 parsel, 44842 ada 2 parsel ve 44844 ada 2 parsellerde imar planı değişikliği yapacak. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

Samsun'da tercihli yol projesi için hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi!

RAYLI sistemden önce Samsun Gar Durağı Tekkeköy İlçesi arasında hizmet verecek olan metrobüslerle alakalı olarak planlanan tercihli yol projesine hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi!

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alıyor. İşte imar planı teknik şartname kapsamında yer alan esaslar...

Dikmen Akpınar'da imar planında park olarak görülen bölge 10 yıldır boş!

Ankara Dikmen Akpınar Mahallesi sakinleri, bölgedeki dere yatağının, tinerci gençlerin meskeni haline gelmesinden yakındı. Mahalle sakinleri, imar planında park ve spor alanı olan bölgenin 10 yıldır boş durduğunu söyledi...

Antalya Kahyalar'da imar planı talebi kabul edildi!

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

meram imar planı Haberi

meram imar planı

Konya’nın Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin hızla tamamlandığını söyleyerek, yatırımlarla Meram’ın bambaşka bir çehreye büründüğünü belirtti.

Yeni Meram Gazetesi'nde yer alan habere göre, Meram'ın 2018 yılında yatırımlar ve projelerde adeta altın çağını yaşadığını söyleyen Başkan Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Yaklaşık 5 yıllık çalışma dönemlerinde temel hareket noktalarının vebal ve vefa duygusu olduğunu anlatan Başkan Toru, “Tamamen milletimize hizmet duygusuyla başladığımız bu yolculukta Meram’a birbirinden değerli eserler kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İmar çalışmaları, ödüllü kentsel dönüşüm projeleri, fiziki belediyecilik hizmetlerinde yakaladığımız başarı, sanata, spora, kültüre, turizme, bilime yaptığımız önemli hizmetler, her yaşa ve her kesime hitap eden sosyal projeler ve tesislerle Meram Belediyesi...