26 / 04 / 2024

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.



Chelsea'yi satın alacağını açıklayınca gündeme gelen Muhsin Bayrak, basın toplantısı düzenledi. Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini dile getiren Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e kabul ederse  Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.


Roman Abramovich'in satışa çıkardığı İngiliz kulübü Chelsea için teklif verdiğini açıklayınca gündeme geldi. Ancak verilen üç resmi teklifte Bayrak'ın şirketinin olmadığı ortaya çıkmıştı.

"SATIŞ SÜRECİNDE YAŞANANLAR SAMİMİ DEĞİLDİ" 

Muhsin Bayrak satış sürecinde yaşananları samimi bulmadıklarını, bu nedenle çekildiklerini öne sürdü.

Bayrak, "Yaklaşık 20 gündür Chelsea futbol takımı ile ilgili bir gündem var. Bu süreçte bu futbol kulübünün alımıyla alakalı bir çok şey değiştirildi. Biz de bununla beraber değişik yerlere başvurular yaptık. Bundan sonra bize cevap geldi. Size geri dönüş yapacağız dediler. Başvuru süresi cuma günü bitiyordu. Mesai bitiminden sonra, 'Satışı İngiltere devleti yapmayacak Rain Bank diye bir bankaya verildi' içeriğinde bir bilgi geldi. Bu süre içerisinde Chelsea futbol kulübünün yönetiminde yer alan bir futbolcu, yüzde 4 komisyon karşılığında aracı olmayı, bizi diğer tekliflerin önüne geçirmeyi önerdi. Bu bize pek güven vermedi" dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön