25 / 04 / 2024

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 



Çiftay Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın İzmir’de bu yıl içinde inşaat sektöründe büyük yatırımlar yapılacağını dile getirdi. Yeni Asır'dan Erhan Gülenç'in haberine göre; yapılacak yatırımlar hakkında açıklama yapan  Serkan Aydın, "Şu an İzmir'de çok sayıda inşaat projesi ile ilgileniyoruz. İlk etapta  İzmir  kent merkezi ve Çeşme gibi ilçelerde 100 milyon dolar kadar yatırım yapmayı planlıyoruz. Yatırımlarımız, bu rakamların 5-10 katına da çıkabilir. Bunu yapacak gücümüz var"

Çiftay Holding İzmir de konut ve rezidans inşa edecek!

CAZİP FIRSAT ÇIKARSA 

İzmir'de halen Pınarbaşı'nda taş ocağı yatırımları olduğunu ifade eden Serkan Aydın, kentte turizm yatırımına da sıcak baktıklarını söyledi. Aydın, "Eğer İzmir'de önümüze turizm konusunda cazip bir fırsat çıkarsa değerlendiririz" diye konuştu. Ülke ekonomisine katkı sağlamak için daha fazla yatırım ve istihdam hedeflediklerini vurgulayan Serkan Aydın, "Şu an pandemi yaşanıyor. Ancak herkes dönemi bahane edip çalışmalarını durdurursa hem ekonomiye hem de istihdama ciddi zararı olur. Biz bu dönemde de yatırım yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Vatansever insanların da bunu yapması gerekir" ifadelerini kullandı.

İzmir gayrimenkulde yükselişe geçti!


Geri Dön