19 / 04 / 2024

çiftay holding izmir yatırımları

çiftay holding izmir yatırımları

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Cementir Holding İzmir yatırımlarını sürdürüyor!

Caltagirone Grubu’na bağlı Cementir Holding, İzmir’i çok sevdi. Caltagirone Grubu’na bağlı Cementir Holding, İzmir’i çok sevdi.

Türkerler Holding İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor!

Enerji, inşaat ve sağlıkta üç yıllık süreçte 8 milyar dolarlık yatırımı tamamlamayı hedefleyen Türkerler Holding'in patronu Kazım Türker, 2017 yılında bu yatırımlara odaklanacaklarını belirtiyor.

Türkerler Holding İzmir'e 3 milyar 750 milyon TL yatırım yaptı!

Türkerler Holding’in 2016 yılında İzmir'e yaptığı yatırımların toplamı 3 milyar 750 milyon lirayı buldu. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “İzmir'le özel bir bağımız var. Yıllardır büyük projeler gerçekleştirdik” dedi.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

Zorlu Holding İzmir'i teknoloji merkezi yapacak!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Çarşamba Toplantıları'na Zorlu Holding CEO'su Ömer Yüngül konuk oldu. İzmir'in yeni büyüme stratejilerinin merkezinde bulunduğunu dile getiren Yüngül, "İzmir'i elektroniğin merkezi yapacağız" dedi

Rönesans Holding, İzmir'e 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel 2013 yılında 3 AVM açılışını yaptık. Buradaki yatırım miktarı 750 milyon dolar. İzmir'e de 2015 yılında 500 milyon dolarlık Bayraklı ve Turan'da yatırım sürecimiz devam ediyor dedi...

ENDA Holding İzmir'e 5 RES kuracak!

İş Bankası, Enda Enerji tarafından kurulacak rüzgar enerjisi santralları için 96 milyon dolarlık kredi veriyor. Bu santraller Alaçatı, Germiyan, Urla, Mordoğan ve Yaylaköy 'e kurulacak.

çiftay holding izmir yatırımları Haberi

çiftay holding izmir yatırımları

Çiftay Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın İzmir’de bu yıl içinde inşaat sektöründe büyük yatırımlar yapılacağını dile getirdi. Yeni Asır'dan Erhan Gülenç'in haberine göre; yapılacak yatırımlar hakkında açıklama yapan  Serkan Aydın, "Şu an İzmir'de çok sayıda inşaat projesi ile ilgileniyoruz. İlk etapta İzmir kent merkezi ve Çeşme gibi ilçelerde 100 milyon dolar kadar yatırım yapmayı planlıyoruz. Yatırımlarımız, bu rakamların 5-10 katına da çıkabilir. Bunu yapacak gücümüz var"

CAZİP FIRSAT ÇIKARSA 

İzmir'de halen Pınarbaşı'nda taş ocağı yatırımları olduğunu ifade eden Serkan Aydın, kentte turizm yatırımına da sıcak baktıklarını söyledi. Aydın, "Eğer İzmir'de önümüze turizm konusunda cazip bir fırsat çıkarsa değerlendiririz" diye konuştu. Ülke ekonomisine katkı sağlamak için daha fazla yatırım ve istihdam hedeflediklerini vurgulayan Serkan Aydın, "Şu an pandemi yaşanıyor. Ancak...