25 / 04 / 2024

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 



Cumhurbaşkanlığı Sarayı, MİT Yerleşkesi, Millet Kütüphanesi, Okluk Yazlık Sarayı, Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat, İkitelli şehir hastaneleri, Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane projeleri, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Kuzey Marmara Otoyolu...Toplam değerleri onlarca milyar TL'yi geçen tüm bu projeler Rönesans İnşaat'ın devletten aldığı ihalelerin bir kısmı. 

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; İzmir'de 30 Ekim’de meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybettiği 6.6 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen bölge olan İzmir'in Bayraklı ilçeside inşa edilecek konut projesinin ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı da 910 adet konut inşa edecek!

“İzmir Bayraklı İlçesi, Salhane ve Mansuroğlu Mahalleleri 3 Bölge 910 Adet Konut ve 132 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi” için yaklaşık maliyet 450 milyon TL olarak belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  TOKİ  Başkanlığı tarafından 19 Ocak'ta düzenlenen ihale rekabete kapalı 21b Pazarlık usulüyle yapıldı. 

Sonuç ilanı bugün açıklanan ihalenin sözleşmesi 9 Şubat'ta imzalandı. Buna göre inşaatın tam bir yılda tamamlanması planlanıyor. 

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!


Geri Dön