25 / 04 / 2024

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...



Borçlarını ödeyemediği için haciz konulan Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar gerçekleştirilen icra satışı yöntemiyle teker teker satıldı.

Çağlayan Adliyesi İstanbul Adalet Sarayı’nın 2. katındaki ‘Mezat Salonu Satış’ın olduğu salonda gerçekleşen satışta daire ve dükkanların yeni sahipleri belli oldu.

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, Zincirlikuyu Caddesi'ndeki daire ve dükkanlara 4 milyar 289 milyon 645 bin TL bedel biçilmişti. 

Çiftçi Towers'ın icralık olmasına neden olan banka kredisi borcunun ise toplamda 347 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Bankaya olan dolar borcunu ödeyemeyen Çiftçiler Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. ve Askam Kamyon A.Ş.'ye ait Çiftçi Towers'daki 437 taşınmaz icradan satışa çıkmıştı.

Çiftçi Towers daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön