29 / 03 / 2024

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL'lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin! 

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL'lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu.

Çiftçiler dikkat! 501,3 milyon TL lik destek hesaplara yattı! Hemen kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi tarımsal destek ödemelerini dört gözle bekliyor. Tarımsal destek ödemeleri, farklı kalemlerde ve farklı tutarlarda gerçekleştiriliyor. 

Peki çiftçilere ne kadar tarımsal destek ödemesi yapıldı? Hangi kalemlerde tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı? İşte tarımsal destek ödemeleriyle ilgili o son dakika gelişmesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön