23 / 04 / 2024

Çiftçilere ucuz kredi müjdesi geldi! Başvurular resmen başladı! İşte başvuru şartları...

Çiftçilere ucuz kredi müjdesi geldi! Başvurular resmen başladı! İşte başvuru şartları...

Tarım Kredi Kooperatifleri, milyonlarca çiftçiye sabit oranlı işletme ve yatırım kredisi fırsatı sunuyor. Çiftçilerin ihtiyacı olan tüm tarımsal girdiler için sabit maliyet oranları ve uygun finansman koşullarıyla kredi veriliyor. İşte örnek kredi hesaplama ve kredi kullanım şartları...



Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından, üreticilerin finansal piyasalardaki dalgalanmalardan etkilenmesini engellemek için işletme ve yatırım kredilerinde Sabit Oranlı Kredi uygulamasına geçildi. 

Sabit oranlı işletme kredileri çerçevesinde tohum, kimyevi gübre, zirai ilaç ve hayvan yemi ihtiyaçları için 1 yıla kadar vade ve sabit maliyet oranlarıyla kredi veriliyor. Sabit oranlı işletme kredileri çerçevesinde kredi kullandıkları tarih itibariyle vade sonunda ödeyecekleri tutarı net şekilde bilebiliyor. 

Çiftçilere ucuz kredi müjdesi geldi! Başvurular resmen başladı! İşte başvuru şartları...

10 bin TL olarak kullanılan yüzde 100 sübvansiyonlu sabit oranlı işletme kredisi için vade tarihinde ödenecek tutar şu şekilde: 

Kredi tutarı: 10 bin TL 
Kredi ismi: Sabit Oranlı İşletme Kredisi
Vade süresi: 1 sene
Vade tarihinde borç tutarı: 10.600 Türk Lirası

Çiftçilere ucuz kredi müjdesi geldi! Başvurular resmen başladı! İşte başvuru şartları...

Sabit oranlı yatırım kredileri çerçevesinde zirai alet ve makine, sulama sistemi, seracılık yatırımları ve canlı hayvan ihtiyaçları 4 seneye varan vade ve sabit maliyet oranları ile kredilendiriliyor.

10 bin Türk Lirası şeklinde  kullanılan yüzde 100 sübvansiyonlu sabit oranlı yatırım kredisi için ödeme planı şu şekilde:

Kredi Tutarı

Kredi Adı

Taksit Sayısı

Anapara

Vade Tarihinde Ödenecek Borç Tutarı

10.000 ₺

Sabit Oranlı Yatırım Kredisi

1. Taksit

10.000 ₺

3.154,71 ₺

2. Taksit

7.845,29 ₺

3.154,71 ₺

3. Taksit

5.475,11 ₺

3.154,71 ₺

4. Taksit

2.867,92 ₺

3.154,71 ₺

 

Tarım Kredi Kooperatifleri yatırım ve işletme kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Üreticilerin kullanacağı ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından sunulan  yatırım ve işletme kredisi başvuruları Kooperatifler aracılığıyla yapılıyor. 

TMO'dan çılgın fiyatlar! Toprak Mahsulleri Ofisi'de ayçiçek yağı, pirinç, nohut... İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi

SGK düğmeye bastı! Emeklilere maaş kesintisi şoku! SGK kimlerin maaşını kesecek? Hemen öğrenin!

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön