09 / 05 / 2024

Çiftçilerin yüzü gülecek! Devletten 12 bin lira destek ödemesi!

Çiftçilerin yüzü gülecek! Devletten 12 bin lira destek ödemesi!

Devlet tarafından, birikim yapmaya devam eden ve evlenme hayali kuran yüzbinlerce genç çiftlere maddi destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor...



 

Devlet tarafıından birikim yapan ve evlenme hayali kuran çiftlere maddi destek ödemeleri  yapılmaya devam ediyor. Bu süreçte banka hesabı açıp bu hesaptan birikim yapan çiftlere özel 12 bin TL devlet desteği ödemesi yapılacak. Birçok genç çift, evlilik hazırlıklarına başlayarak ve evlilik için adımlar atarak maddi açıdan yıldırılmaya devam ediyor. Evlilik hayali kuran birçok genç, devlet tarafından farklı şekillerde desteklenmeye devam ediyor. Bu bağlamda çeyiz desteği evlilik için birikim yapan gençlerin imdadına yetişen destek kalemlerinden biridir. Bu destek kalemini alabilmek için birikim hesabı açmak ve bu hesapta 3 ile 5 yıllık bir süre içerisinde birikim yapmak gerekiyor.

Çiftçilerin yüzü gülecek! Devletten 12 bin lira destek ödemesi!

Devlet tarafından verilen bu desteğin ayrıntıları yüz binlerce genç çiftçi tarafından merak ediliyor. Söz konusu destek kapsamında gençlere kaç lira ödeme yapılacak?  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön