25 / 04 / 2024

Çiftçiye müjde! Faizsiz kredi limiti yüzde 66 arttı! İşte başvuru şartları...

Çiftçiye müjde! Faizsiz kredi limiti yüzde 66 arttı! İşte başvuru şartları...

Tarım sektöründe girdi maliyetlerinde yaşanan artış, çiftçileri zor duruma düşürmüştü. Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren müjdeyi Ziraat Bankası verdi ve besiciye 200 bin TL faizsiz kredi sunulacağı açıklandı...



Son dönemlerde hem devlet kademesinde hem de özel sektörde tarımsal üretimin artırılmasına ilişkin, üreticinin finansman ihtiyacının giderilmesi için bazı projeler hayata geçiriliyor. 

Tarım sektöründe girdi maliyetlerinde yaşanan artış, çiftçileri zor duruma düşürmüştü. Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren müjdeyi Ziraat Bankası verdi ve çiftçi kredi limitlerinin artırıldığı açıklandı. 

Çiftçiye müjde! Faizsiz kredi limiti yüzde 66 arttı! İşte başvuru şartları...

Bu kapsamda, Ziraat Bankası, küçükbaş hayvancılıkta Türkiye'de yoğun ilgi gösterilen Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi’ndeki kredi limitlerinin artırıldığını duyurdu. 

Peki Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi kredi limitleri ne kadar? Besicilere ne kaar kredi veriliyor? İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön