24 / 04 / 2024

Çiftkurtlar Kırkkonak Tarabya'da 0 peşinatsız! 1.4 milyon TL'ye!

 Çiftkurtlar Kırkkonak Tarabya'da 0 peşinatsız! 1.4 milyon TL'ye!

Firma: Çiftçiler Holding

Proje: Kırkkonak Tarabya

Altmış yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Çiftkurtlar Grubu, ilk gayrimenkul projesi olan “Kırkkonak Tarabya” için uygun faiz ve cazip ödeme koşulları sunuyor




Altmış yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe iş yapan Çiftkurtlar Grubu, özel projelere imza atan Beyaz İnşaat ile birlikte Tarabya’da geliştirdikleri  Kırkkonak Tarabya  için yeni bir kampanya düzenliyor. Peşinatsız ödeme imkanı sunulan kampanya kapsamında ayrıca yüzde 0,70 gibi uygun faiz oranları da bulunuyor. Toplam kırk adet lüks konuttan oluşan “Kırkkonak Tarabya” Boğaz’a yakınlığı, özel konumu ve mimarisiyle dikkat çekiyor. 


Özellikle kentsel dönüşüm sürecinde değeri hızla artacak Tarabya’da, ikinci katlarından Boğaz’ı gören villalar, Türkiye’nin en seçkin mimarlarından Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlandı. Şubat 2013’te teslim edilecek Kırkkonak Tarabya’da, 11 bin metrekare alan üzerinde “Gözde”, “Güzide” ve “Nadide” adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor. Daire büyüklüğü 170 ile 325 metrekare arasında değişen Kırkkonak Tarabya’da oda sayısı ise 3+1 ile 6+1 arasında değişiklik gösteriyor. Cazip faiz oranlarıyla peşinatsız ödeme kolaylığı sunulan Kırkkonak Tarabya’da fiyatlar 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor.


Kırkkonak Tarabya’da, konutlarda akıllı ev teknolojisi, 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, açık ve kapalı otoparklar, yüzme havuzları, sauna ve fitness center da bulunuyor. 



0212 262 29 11

www.kirkkonaktarabya.com.tr



projeye sor



Geri Dön