25 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.




Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen  Avrupark Bahçekent  Projesi ‘nde1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor. Avrupark Bahçekent Başakşehir'de 1394 adet daire ve 86 adet ticari ünite yer alıyor.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 2018 yılından teslim edilecek.


Spor alanları,Okullar, Oyun alanları, cami ve piknik alanları, kafeler, restoranlar, marketler, çim amfi, mağazalar, gölet, bankalar, etkinlik alanlarıyamaç terasları, havuz gibi sosyal alanların bulunduğu Avrupark Bahçekent  Başakşehir projesi 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent projesi Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunuyor.


Avrupark Bahçekent ulaşım

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent iletişim 

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com


Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön