19 / 04 / 2024

Çilek Bursa'ya değer katan marka seçildi!

Çilek Bursa'ya değer katan marka seçildi!

Kendi sektöründeki başarılarını kurum ve seçkin kuruluşların layık gördüğü ödüllerle taçlandıran Çilek, son olarak pazarlama alanında Türkiye'nin en önemli yayınlarından olan Marketing Türkiye tarafından, "Bursa'ya değer katan" marka seçildi.



Türkiye'nin en sevilen bebek,çocuk ve genç odası markası Çilek, Türkiye'nin en önemli pazarlama yayınlarından biri olan Marketing Türkiye tarafından, mobilya sektöründe ilk kategori yaratan marka olarak verdiği katkılardan dolayı "Bursa'ya değer katan marka" seçildi. 



Bursa Sheraton Otel de "Bursa Yarına Hazırlanıyor" konferansında gerçekleşen törende, ödülü Çilek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek aldı. Çilek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek, ödülle ilgili şunları söyledi: "İnegöllü bir aile olarak bu ödüle layık görülmemiz bizi çok onurlandırdı. Bursa'mıza değer katmak, dünya çapında başarıların ana vatanı yapmak en büyük arzumuz. Çilek markamızla 20 yıl önce başladığımız serüveni böyle güzel ödüllerle taçlandırmak bizi hem mutlu ediyor hem de çok gururlandırıyor. Bursa'mızı ve ülkemizi bir dünya markası yapmak istiyoruz. Bu yolda attığımız adımlar ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 2023 yılında Çilek'i ihracat lideri olarak görmeyi hedefliyoruz." 



Son Saat


Geri Dön