19 / 04 / 2024

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.



Ofton, İstanbul’un merkezilokasyonlarındaki dört özel projesiyle uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor. 24-28 Mart tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.


Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, gerek yatırım değeri gerekse konforu ile alıcıların yaşamlarına değer katan projelerinin bulundukları lokasyonlara kattığı değerin de altını çizdi. Altun “Dört projemiz de bölgelerindeki yaşamı daha modern hale getirecek özellikler taşıyor” dedi.


Ofton’un inşaat kalitesinin yanında hızlı ve taahhüt edilen zamanda dairelerini sahiplerine teslimiyle sektörün ve tüketicilerinin güvenini kazanmış bir marka olduğuna dikkat çeken Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek de “Yeni projelerimizde de müşterilerimiz güvenini karşılıksız bırakmayacağız” dedi.


ElysiumElit’le Koşuyolu’nda rezidans konforu

Anadolu yakasının en merkezi ve prestijli noktalarından biri olan Koşuyolu’nda, parkın yanı başındaki Elysium Elit,  Marmaray  metro hattına yakınlığı, projelendirilmiş olan Avrasya tüneline yakınlığı ile öne çıkıyor.

10 dönüm arazi üzerinde dışarıya açık alışveriş merkezi ve iki bloktan oluşan ayrıcalıklarla donatılmış lüks bir rezidans projesi olan Elysium Elit, toplam 86 adet daireden oluşuyor. Yılsonunda teslim edilecek olan projede, 54 ayrıcalıklı evin bulunduğu A blokta 3,5+1 ve 4,5+1 daireler yer alıyor. Dairelerin yaşam alanları 197,69 metrekare ile 253,99 metrekare aralığında değişiyor. 15 katlı A bloğun son iki katında iki adet dubleks daire yer alıyor. Geniş ve büyük ailelerin oturmasına imkan veren ve büyük metre karelerde oturmayı sevenlere hitap eden dubleks daireler, 348,91 metrekare ve 4,5+1 odadan oluşuyor. Dubleks dairelerin salon katında terası ve kat bahçesi ve yine üst katında teras yer alıyor.


32 adet daha küçük metrekarelerden oluşan B bloktaki yaşam alanları ise 1+1 ve 2+1 olarak projelendirildi. 66,68 metrekare ile 106,22 metrekare aralığındaki yaşam alanlarına sahip daireler, homeofis yetkilendirmesi sayesinde hem iş yeri hem de ev olarak kullanılabilecek.Bu blok içinde ayrıca 182 ve 187 metrekareden oluşan bahçeli, teraslı ikiadet dubleks daire yer alıyor.Yılsonunda teslimine başlanacak Elysium Elit Koşuyolu, bölgenincazibesini de artıracak.


ElysiumSerenityKandilli’de yeni bir başlangıç

Kandilli’de, sahile 10 dakika yürüme mesafesindeki ElysiumSerenity, her birinde 25 dairenin yer aldığı üç bloktan oluşuyor. 60 ve 87 metrekarelik 1+1 ve 100 ile 125 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşan proje, özellikle genç çiftler için veya kira geliri elde etmek için uygun bir yatırım olarak dikkat çekiyor. Eylül 2016’da teslim edilecek proje, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km mesafede konumlanıyor.  Açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkezi ile sakinlerine Kandilli’de günün yorgunluğundan arınacakları sosyal imkanlar sunan ElysiumSerenity, az katlı, bahçeli, küçük metrekarelerde yaşamak isteyenler için uygun bir seçenek olarak dikkat çekiyor.


Elysium Art Şişli, yatırımcısını otel sahibi yapıyor

Elysium Art Şişli, Ofton tarafından İstanbul’un en merkezi ve kilit noktalarından, aynı zamanda da şehrin en gözde kültür ve yaşam alanlarından olan Şişli Bomonti bölgesinin en kıymetli noktalarından birinde kişiye özel yaşam ve yatırım konseptiyle inşa ediliyor. 66 metrekareden başlayıp yüksek kira getirisi olacak olan 1+1’lerin birleşerek 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dairelere bir anda dönüşebilecek şekilde planlandığı Elysium Art Şişli’de, yatırımcılar istediği metrekare büyüklüğünde yaşam alanını kendileri oluşturabiliyor.


Dış cephe kaplamasından iç duvarlara, asansörlerden kapı kollarına dek sanatçıların özel çalışmaları Elysium Şişli Art’ta yatırımcılarına sanatla iç içe olmanın ayrıcalığını sunacak. Projenin bir diğer avantajı ise yatırımcıların dairelerini otel odası gibi işletilmek üzere Ofton’la anlaşabilecek olmaları.Eylül ayında teslim edilecek projenin otel konseptiyle turizm sektörüne yenilik getirirken yatırımcılar da kendini kısa sürede amorti eden, yüksek kira getirisine sahip karlı bir yatırım avantajı elde edecek.


Elysium Soul, yükselen lokasyon Dolapdere’de

Ofton’un Dolapdere’de sürmekte olan projesi ElysiumSoul Beyoğlu, 221 adet 1+0, 1+1 ve 2+1 daire ve 4 adet ticari ünite içeriyor. Ticari kredi avantajı ile de satın alınabilen ve home ofis olarak kullanılabilme özelliği taşıyan dairelere sahip proje, yedi katlı iki bloktan oluşuyor. Blokların arasında tamamı yeşil alan olarak ayrılmış 840 metrekare alanın bulunduğu Elysium Soul Beyoğlu, Eylül 2017’de teslim edilmiş olacak.


Toplam 6 bin 612 metrekare alan üzerinde hayatın başlayacağı ElysiumSoul Beyoğlu’nda 540 metrekare alan içerisinde konumlanmış kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası imkanları da yer alacak.


Beyoğlu’nun en işlek ve gelişen noktası Dolapdere Caddesi üzerinde konumlanan ElysiumSoul Beyoğlu’ndan Taksim Meydanı’na 1,5 dakika, Nişantaşı, Şişli, Beşiktaş ve Karaköy’e 5 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakika ve Atatürk Havalimanı’na 20 dakikada kolayca ulaşım sağlanıyor.


www.ofton.com.tr




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ofton İnşaat, İstanbul Lütfı kırdar Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek Cityscape İstanbul'da yatırımcılarla buluşuyor. Ofton, fuarda1 Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu projeleriyle katılıyor. Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altım, dört projelerinin de bölgelerindeki yaşamı daha modern hale getirecek özellikler taşıyor" dedi. 


GÜVEN TAZELEYECEK 


Ofton'un inşaat kalitesinin yanında hızlı ve taahhüt edilen zamanda dairelerini sahiplerine tesl imiyle tüketicilerinin güvenini kazanmış bir marka olduğuna dikkat çeken Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek de "Yeni projelerimizde de müşterilerimizin güvenini karşılıksız bırakmayacağız" dedi. 



Posta



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton, uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’te İstanbul’a değer kazandıran projelerini sundu.

 

Ofton, İstanbul’un merkezi lokasyonlarındaki dört özel projesiyle uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’te yatırımcılarla buluştu. Şehir merkezine olan yabancı yatırımcı ilgisinin önemli projelerine imza atan Ofton, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’un önemli lokasynlarındaki projeleri yabancı yatırımcılar ile buluşturdu. Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, gerek yatırım değeri gerekse konforu ile alıcıların yaşamlarına değer katan projelerinin bulundukları lokasyonlara kattığı değerin altını çizerek “Dört projemiz de bölgelerindeki yaşamı daha modern hale getirecek özellikler taşıyor” dedi. Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek de “Yeni projelerimizde de müşterilerimiz güvenini karşılıksız bırakmayacağız” diye konuştu.


Star



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


OFTON, İstanbul'un merkezi lokasyonlarmdaki dört özel projesiyle uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'te yatırımcılarla buluşuyor. Fuarda Ofton; Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul'a değer katan projelerinin detaylarım ziyaretçilerle paylaşıyor. Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkam İsmail Hakkı Altun, gerek yatırım değeri gerekse konforu ile alıcıların yaşamlarına değer katan projelerinin bulundukları lokasyonlara kattığı değerin de altım çizdi. Altun "Dört projemiz de bölgelerindeki yaşamı daha modern hale getirecek özellikler taşıyor" dedi. Ofton Yönetim Kurulu Eş Başkam Yusuf Şimşek de "Yeni projelerimizde de müşterilerimizin güvenini karşılıksız bırakmayacağız" dedi. 


YATIRIMCISINI OTEL SAHİBİ YAPIYOR

Koşuyolu'nda, 10 dönüm arazi üzerinde dışarıya açık alışveriş merkezi ve iki bloktan oluşan ayrıcalıklarla donatılmış lüks bir rezidans projesi olan Elysium Elit, toplam 86 adet daireden oluşuyor. Yü sonunda teslim edilecek olan projede satışlar devam ediyor. Kandilli'de, sahile 10 dakika yürüme mesafesindeki Elysium Serenity, her birinde 25 dairenin yer aldığı üç bloktan oluşuyor. Bomonti bölgesinde inşa edilen Elysium Art Şişli'de yatırımcılar dairelerini otel odası gibi işletilmek üzere Ofton'a kiraya verebiliyor. Ofton'un Dolapdere'de sürmekte olan projesi Elysium Soul Beyoğlu, 221 adet 1+0,1+1 ve 2+1 daire ve 4 adet ticari ünite içeriyor. Ticari kredi avantajı ile de satm alınabilen ve home ofis olarak kullanılabilme özelliği taşıyan dairelere sahip proje, Eylül 2017'de teslim edilmiş olacak. 


Sözcü


Geri Dön