19 / 04 / 2024

Çilek Dalmaçyalı Karyola serisini tanıttı!

Çilek Dalmaçyalı Karyola serisini tanıttı!

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile çocukların yeni oda arkadaşı oluyor. Beyaz üzerine siyah puanlarla dizayn edilen yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile hem kız hem de erkek çocuklarının odalarını süslüyor....



Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, çocukları bu kez sevimli, farklı, yeni ve özel tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile sevindiriyor.


Çocukların güvenliği için titiz tasarımlar yapan Çilek, beyaz üzerine siyah puanlarla dizayn edilen yeni tasarımı Dalmaçyalı Karyola ile hem kız hem de erkek çocuklarının odalarını süslüyor.


Tamamen Çilek’e özgün bir tasarımla çocukların yeni oyun arkadaşı olan Dalmaçyalı Karyola, çocukların hayal ettikleri odalarında karyola ile uyumlu yatak örtüsüyle de onlara hayvan sevgisini kazandırmayı amaçlıyor.


Çilek’in özgün tasarım ve standartlarda ürettiği Dalmaçyalı karyola uluslararası kalite kriterlerine uygunluğuyla da öne çıkıyor. Yatak örtüsü ve nevresim gibi aksesuarlarla tamamlanan Dalmaçyalı Karyola uluslararası standartlarda E1 ve GS sertifikaları ile yüksek güvenlik ve kalite belgelerine sahip.



Geri Dön