19 / 04 / 2024

Çilek Hindistan'daki ilk Türk markası oldu!

Çilek Hindistan'daki ilk Türk markası oldu!

Bugün 5 kıtada 66 Ülkede 444 satış noktası olan Çilek, konsept mağazalarının en yenisini Hindistan’ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan’da açılan ilk Türk mağazası...




Çilek, Hindistan’daki birinci mağazasını açtı. Mağaza aynı zamanda Hindistan’da açılan ilk Türk mağazası.

Bugün 5 kıtada 66 Ülkede 444 satış noktası olan Çilek, konsept mağazalarının en yenisini Hindistan’ın Mumbai (Bombay) şehrinde açtı. Hindistan’da mağaza açan ilk Türk markası olma ünvanını yakalayan Çilek, yıl sonuna kadar mağaza sayısını ikiye çıkarmayı ve 2014 yılında da Hindistan çağında 5 yeni mağaza açmayı hedefliyor. 


Çilek’in bebek, çocuk ve gençler için ürettiği en yeni koleksiyonlarının sergilendiği mağaza kentin üst gelir gruplarının yoğun olarak ikamet ettiği ve aynı zamanda en önemli mobilya ve dekorasyon merkezlerinin olduğu Güney Mumbai’de açıldı. Mağaza Mumbai’nin en büyük ve popüler alışveriş merkezi olan Phoenix Mall’a sadece 100 metre mesafede bulunuyor. 


Dünyanın en büyük 2. nüfusuna sahip olan Hindistan’daki Çilek mağazasının açılışına Mumbaililerin ilgisi de yoğun oldu. Geleneksel Hint adetlerine göre yapılan açılış törenine Türkiye’nin Mumbai Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen ve Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek katıldı.


Hindistan Mumbai’deki Çilek mağazasında kız ve erkek çocukların hayallerinden ilham alarak ürettikleri farklı konseptteki tasarımlarını sunduklarını söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, Hindistan pazarının Çilek için çok önemli olduğunu ve 5 sene içerisinde 25’den fazla mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti. 


Dünya


Geri Dön