29 / 03 / 2024

Çilek Mobilya MODEF'e katıldı!

Çilek Mobilya MODEF'e katıldı!

07-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), İnegöl’deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi’nde 33. kez kapılarını açtı.



Mobilya ve dekorasyon sektörünün nabzının attığı Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF), bu yıl da Türk mobilya sektörünü bir araya getirdi. Çilek’in de katılım gösterdiği fuar, 7-12 Nisan 2015 tarihleri arasında İnegöl’deki Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Bebek çocuk ve genç odalarıyla görenleri kendine hayran bırakan Çilek, yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisini topladı.


Kendi kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Çilek, tematik ürünlere sahip bebek, çocuk ve genç odalarıyla MODEF’in en göz alıcı markaları arasında yerini aldı. Araba Karyolaların en son modeli GTI ile görenleri hayran bırakan Çilek standı, ergonomik tasarım Ergo masaları, Black Pirate, Natura Safari, Baby Cotton, Yakut, Royal, Bi Turbo, Flora, Romantik, Mocha ve Fairy Fayton serileriyle tüm ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.



Geri Dön